PR CUAET
-
Мені здається весь тест
-
З хорошою пдіготовкою від хорошо спеціаліста шансів дійсно на порядок більше. В моєї колеги яка на цій програмі спеціалізується цього року взагалі лише одна відмова (правда більш ніж половина кейсів ще в роботі). Але від чого ми застерігаємо це вірити що це програма для всіх Українців яких застала війна. Кейси і їхня підготовка дууууже індивідуальні. Тобто якщо є бажання, а тим більше фінанси, подаватися точно можна. Головне це робити з розумінням того який у вас кейс, та які шанси, і відповідно знати що ви будете робити якщо не вийде. Ну а по кількості успішних кейсів ми маємо достовірну іноормацію витягнуту через ATIP/ Вона є в закрепах. За 2022 - 168 кейсів За 2023 (до травня) - біля 290. З травня, поки що не знаємо. Кількість апрувалів виросла в 20 раз (до 2022го це було 15-30 кейсів в рік), але я б це не назвав аж масовим явищем.
-
Можливо, у вас залишились контакти консультанта?
-
Остап ,дуже дякую за такі розгорнуті відповіді. ще раз підтвердження,що все індивідуально і треба таки подаватись з профі,щоб мати мізерні шанси на відмову. Хоча ,зараз ,взагалі тиша і не зрозуміло -що буде далі з тими,хто отримав перший опрув і яка далі буде політика у офіцерів по цієї програмі.
-
Це був пост іміграційних адвокатів з Торонто. Вони можливо трошки прибьлизно написали цифру. Але в нашій дискусії більш важливим буде побачити цифру саме по Українських подачах. Оскільки ця програма досить мало має подач в загальному в рік, тому там і відмов менше, бо це переважно ситуації які мають дійсно причини на подачу. Українська ситуація двояко спотворює цю статистику. З одної сторони в нас автоматично більше гуманітарних факторів через війну ві Україні - це беззаперечно З іншої серед Українців ця програма розрекламована як срібна куля (в більшості доречі іміграційним консультантом Російського походження - ах іроня). Відповідно в нас апрували мали б бути статистично вищі, але при тому купа людей подається або без належної підготовки, або без належної аргументації. Тому було б дууууже цікаво подивитися на статистику саме по Українцях. Бо з того що маю лише кількість апрувалів по Українцях до травня 2022. Це все не відміняє що є ті кому дали і не мали причин, і навпаки. Тут не мало грає людсьткий фактор також.