PR CUAET
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, якщо в родині працює тільки чоловік, а дружина має проблеми із здоров’ям, через що працювати не може, про що маємо папірець від сімейного лікаря, є можливість повернути витрати на Daycare?
-
О, та вже не встигаю, на жаль, бо завтра виліт. Можливо, ще якісь документи підійдуть? В когось було таке?
-
Доброго вечора. Якщо у 2024 році коли заповнювалась форма TD1 при працевлаштуванні на другу роботу замість 0, поставили 15 705 CAD. Що тепер робити? Бо ж сума виходить подвоюється і може бути що прийдеться щось повертати. Декларацію ще не заповнювали
-
Договір оренди або health card, якщо там пише адресу, я ще брала квитанцію за оплату секції футбол
-
У нас в хелс кард немає адреси. Договір оренди є, але там лише заявники вписані, ми з чоловіком, який відповідальні особи. Тобто, імена дітей ніде не фігурують. Є інвойс за танців, виписаний на моє ім'я, але вказано, що за заняття доньки. Думаю, щось підійде з цього) Пишуть, що мої права канадські також підходять)
-
Так , ви вірно все рахуєте ..можливо що потрібно буде повертати.
-
Лише орієнтуватись на те що ви можете використати як вирахування з доходу , або якісь кредити..роботодавець нічого не змінить..
-
Тут повинно бути прям дуже потужне захворювання, де людина буде не взмозі доглядати за дітьми..
-
Я теж зранку отримала на електронну пошту листа про відміну, але в особистому кабінеті все ще запис є…хз
-
Ребят, подскажите, пожалуйста, дочке 16 лет, можно ли в Оттаве подаваться на новый паспорт если нет укр. паспорта ( прилетела в Канаду в 13лет) и ИНН, будет только действующий ее загран паспорт( вернее продленный в ручную в Консульстве)? Если у кого вдруг была похожая ситуация, напишите, пожалуйста 🙏
-
Чи можна щось зараз змінити чи вже пізно? Мається на увазі, що роботодавцю немає змісту певно вже писати
-
Всім дуже дякую!🙌
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, якщо працюю на фабриці з виготовлення тортів, в Job offer-Decorator, але обов"язки виконуються різні і вони прописані, декорування не є основним завданням. NOC визначається по обов"язкам, чи по назві позиції на роботі? Дякую!
-
Дякую, а який саме документ потрібен від лікаря? Є якась певна форма?