PR CUAET
-
😀😀😀🇺🇦😀🟣😀 на тему СПОНСОРСТВО. ✨Дата та час: 23 березня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO ✅Організатор вебінару: Телеграм-чат для новоприбулих українців у Канаді http://t.me/prcuaet ✅Спікер: ліцензований міграційний консультант Богдана Степаненко-Липовик License: # R707276 Email: [email protected] 💡Опис вебінару: Розглянемо важливі аспекти, пов’язані з отриманням посвідки на проживання в Канаді через спонсорство, а також детально ознайомимося з типами спонсорських імміграційних програм: - Спонсорство чоловіка/дружини/цивільного партнера; - Спонсорство дітей; - Спонсорство батьків; - Спонсорство для одиноких людей з постійним імміграційним статусом в Канаді; - Спонсорство осиротілих родичів. ❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/UMwnNP3hV3ZRwBjP8 #спонсорство #sponsorship
-
Доброго дня підкажіть будь ласка що вказувати в розділі Funds available for my stay(CAD) форма 5709 подаємо дитині на стаді перміт школа?
-
Знущаються з людей-:(
-
Дякую
-
Можете написати суму яка є в вас на карті.Це для школи і не так важливо як для коледжу.Школа безоплатна для дітей чиї батьки мають дійсний статус(OWP)
-
Я працюю на фермі. Вакансії є. Але цього року в нас велика конкуренція. Обов'язково досвід роботи на фермах, високий рівень французької або англійської теж обов'язково. Якщо все це є, можу надати емейл для CV.
-
В мене є теорія щодо цього феномену, до речі. Можливо через те що ви технічно подалися на день пізно - ваша аплікація автоматом пішла в escalations і на стіл супервайзеру. Через те що в супервайзера було б менше вибірок по різних програмах - ви отримали свій AOR раніше аплікацій, які переглядаються звичайними агентами
-
Добрый вечер. 23 декабря пригласили, 14 января подался, 13 марта номинация