PR CUAET
-
72100 ( я вчера писал хронологию)
-
Тобто він може взяти без досвіду і потім в процесі побачити чи тягнеш?
-
А йому не потрібно доводити якщо він взяв на цю посаду. Я на всякий випадок показав цей пункт і спитав чи він з ним згоден і все
-
В мене теж
-
Возможно я пропустил, но, вроде, в 2025 еще не было выборки из пула по trades
-
Як оновити новий work permit в податковій системі. Як його загрузити
-
Спасибо ) Интересно, есть в чате люди ( с таким же НОК ) которые получили приглашение в 2025 и уже получили номинацию или уже рассматривают аппликацию !?)
-
По ліцензії точно такий запис як ваш, що якщо роботодавець задоволений то може працювати. Тому мабуть не треба?
-
Скажіть будь ласка як податися дитині на новий візітор рекорд з подовженим паспортом ( нового немає)? Це можна онлайн чи треба їхати в офіс IRCC?
-
Якщо ліцензія не mandatory то проблем не має бути
-
Хто знає чи є шанс отримати номінацію з ноком 64100 . Засабмітила аплікацію 17 червня 2024 року, до цих пір ніяких змін
-
Цікавить просто щоб не було проблем що не має ліцензії, при такій умові, що роботодавець задоволений твоїми скілами і так далі?
-
Але тут не про роботодавця а про умови за яких можна працювати в певних професіях
-
Так. І дуже швидко
-
Ну в принципі так, це можливо напевно, але я з досвідом влаштувався (хоча за 2 роки напевно в 3 разі більше знаю і вмію)
-
Ви вже пробували?
-
В ДП "Документ" по всій Європі, а не в консульстві
-
Онлайн подаєте заявку
-
Да , не было ) Тогда можно спросить ( если здесь есть construction и были выбраны ) есть ли те чьи аппликации рассматривают …? Просто возникает ощущение что они не всех будут октябрьских и декабрьских рассматривать , а переключаться на аппликации за 2025 год …
-
Там в переліку документів: посвідка на проживання в Іспінії. Тому і подумала, що є обмеження. Як отримали паспорт?
12 Jan 2024, 17:45
460700/462157
less than a minute ago