PR CUAET
-
Доброго вечора. Допоможіть порадою будь ласка Виготовлення нового паспорту для сина 10 років Де зробити фото? Чи потрібно наперед оплачувати? Чи можна оплатити безпосередньо в консульстві?
-
Не було
-
@Catcorporation2024
-
Питання є чи маю ID,що писати що нема,якщо воно є?перший раз,коли продовжували перміт ,то додавали його,тому й турбуюсь😞
-
Подача 7 січня теж тиша
-
Друзі, підкажіть, будь ласка, бухгалтера для заповнення податкової декларації в Британській Колумбії (Ванкувері)
-
Доброго вечора. Допоможіть порадою будь ласка Виготовлення нового паспорту для сина 10 років Де зробити фото? Чи потрібно наперед оплачувати? Чи можна оплатити безпосередньо в консульстві?
-
Не могли бы Вы еще ответить насчет второго вопроса, пожалуйста. Заранее благодарю.
-
можете ответить нет. нет ничего в этом страшного. можете ответить да, но сроки тогда писать по документу. вы можете там еще и любое канадское id указать, например, права. опять же, это не обязательный пункт
-
Як правило через create new requests і обирає розділ аплікації до якого стосується документ
-
потому что в канаде надо быть для продления
-
Мне вообще нужен WP чтоб меня пустили обратно в Канаду или визы достаточно?
-
Зрозуміла Щиро дякую за відповідь.
-
Вітаю!Підкажіть будь ласка ,у мого чоловіка в лютому в Україні померла мати(є заповіт на нього),як йому тепер перебуваючи в Канаді подати заяву про право на спадщину,яку подають до шестимісячного терміну.Наскільки я знаю по довіреності це зробити не можливо.Дякую вам за відповідь.
-
Дякую
-
На всі ці питання вам потрібно шукати відповіді на сайті того консульства України у Канаді, до якого ви будете звертатись (до якого маєте слот на виготовлення паспорту). Різні консульства України мають різні вимоги.
-
Да ,даже если она не работала ,нужно сдавать 0 декларацию И за 2023 и 2024 нужно сдавать
-
Шо там с порталами 2? 🤔Щось не слуху не духу . Відповіли на портал 1 неділю тому назад . Хто чекаю від 7 березня ( portal1) на портал 2?
-
Не смогу сказать что турист так как в Канаде уже 5ый год.😂
-
А вы ждете в каком статусе: submitted или assigned for assessment?
12 Jan 2024, 17:45
460789/470268
about a minute ago