PR CUAET
-
Так скоріше за все, може я цей момент не так зрозцмів трохи
-
Дуже сумніваюся, хоча звісно кількість подач буде рости. Просто до 2022 року такі кейси оброблялися 2-3 роки тому багато апрувалів це точно не українські файли. Тим більше approval це коли дали ПР картку, а українцям перший stage швидко приходить а другий чекати набагато довше.
-
Тільки весь тест
-
Посилання на жаль немає. Це відповідь на запит до публічної інформації. Так званий ATIP. Ці запити насправді може робити будь який резидент Канади - інформація публічна. Якщо не довіряєте - робіть запити і перепровіряте. Може в мене тут є коварний план не дати людям податися на гуманітарні кейси 👺
-
Не всі розуміють, що нам же ж не шкода. Подавайтеся всі хто хоче. Я щиро бажаю всім хто подався успіху. Для мене особисто немає фін зиску в цьому всеодно, я не особливо шукаю клієжнтів на гуманітарну програму. Я просто хочу щоб в людей було тверезе розуміння програми. Не ібьше і не менше
-
Але я маю тільки диплом спеціаліста, і додаток до бакалавра
-
Доброго дня. Заповнюю заявку у wes, додаю диплом спеціаліста, виданий у 2016, проте додатку до нього немаю, лише додаток до бакалавра, який виданий 2015 року. Чи варто додавати додаток до бакалавра? дякую за відповідь.
-
Добре, дякую!