PR CUAET
-
Дуже сумніваюся, хоча звісно кількість подач буде рости. Просто до 2022 року такі кейси оброблялися 2-3 роки тому багато апрувалів це точно не українські файли. Тим більше approval це коли дали ПР картку, а українцям перший stage швидко приходить а другий чекати набагато довше.
-
Тільки весь тест
-
Посилання на жаль немає. Це відповідь на запит до публічної інформації. Так званий ATIP. Ці запити насправді може робити будь який резидент Канади - інформація публічна. Якщо не довіряєте - робіть запити і перепровіряте. Може в мене тут є коварний план не дати людям податися на гуманітарні кейси 👺
-
Пеерпрошую :) Треба за весь 2023. Якраз рік закінчився. Бо так як терміни збільшуються, можливо 2022 і початок 2023 лагнули в кінець 2023, і може там дійсно якісь захмарні кількості Українців.
-
Не всі розуміють, що нам же ж не шкода. Подавайтеся всі хто хоче. Я щиро бажаю всім хто подався успіху. Для мене особисто немає фін зиску в цьому всеодно, я не особливо шукаю клієжнтів на гуманітарну програму. Я просто хочу щоб в людей було тверезе розуміння програми. Не ібьше і не менше
-
То я витягувала, але передала все Олегові бо не мала часу гратися з статистикою. Треба вже замовити за 2023 рік.
-
Якщо немаєте то спробуйте IQAS але треба щоб Ваша установа вислала архіву довідку напряму в Канаду
-
Це коштує до речі всього 5 доларів. Так що якщо хтось отримає статистику - поділіться з чатом.
-
А де диплом бакалавра?
-
Але я маю тільки диплом спеціаліста, і додаток до бакалавра
-
Дякую пане Остапе за роз'яснення.
-
Можливо. Але ця програма не має прямого відношення до міжнародних конфліктів. Це не біженство і не protected person Це якраз програма в більшості для людей які давно і довго в Канаді і їх звідси вигнати було б не гуманно.
-
Без додатку процес евалюації не можливий тому додавати все по бакалавру
-
Ну є ті які тут давно живуть і до тої ситуації не мають жодного відношення
-
Доброго дня. Заповнюю заявку у wes, додаю диплом спеціаліста, виданий у 2016, проте додатку до нього немаю, лише додаток до бакалавра, який виданий 2015 року. Чи варто додавати додаток до бакалавра? дякую за відповідь.
-
Добре, дякую!
-
Як стати міграційним ліцензованим консультантом? Вимоги до освіти?
-
Дайте будь ласка контакти або посилання на них в інтернеті, дякую
-
Вони між собою не пов'язані, Можете просити виготиви дублікат в навчальному закладі або піти через IQAS
-
Це як Co-Op програма коли 80% Вашого навчання є практика
12 Jan 2024, 17:45
46082/458890
4 minutes ago