PR CUAET
-
Щиро вдячна всім,хто відгукнувся
-
Добрий вечір. Підкажіть, можливо з власного досвіду, скільки триває доставка паспорта дипломатичною установою в Торонто на даний момент? Чи хтось робив доставку через DHL? На сайті пише, що Треба особисто подавати заяву та квитанцію про оплату цієї послуги. Може хтось подавав через заказний лист? Ми живемо ну дуже далеко від Торонто, 4,5 год летіти літаком щоб подати заяву. Може хтось знає чи подавав заяву через пошту, а не особисто
-
Роздрукуйте форму заповніть , паспорт і наприклад права , підтвердження оплати це все додайте в конверт
-
Я з Манітоби. Надіслала квитанцію та заяву на електронну пошту консульства
-
Будуть слоти нині?
-
Чи прийняли заяву таким чином?
-
Сьогодні виплачувалася заборгованість по карбону (кому щось за якихось обставин не доплатили). Планова наступна виплата має бути 15 квітня (якщо буде). Попередня планова виплата була 15 січня. Тобто, раз на 3 місяці в рік виплати: Cічень - квітень - липень - жовтень.
-
Так. Паспорт отримала
-
Если есть фото WP на телефоне, то можно с ним (можно сказать, что случайно не взяли с собой), а восстановите уже по месту в Канаде
-
У мене все сіре показує і тільки перший тиждень вересня і все по 0
-
Це було ще в жовтні, вже не знайду
-
Дякую, що відповіли. Чи можете поділитись e-mail на який Ви відправляли?
-
Якщо пише underpayment, то це означає що вони мені повинні доплатити, чи це означає що вони переплатили? Я вже нічого не розумію, по телефону кажуть що вони повинні були доплатити цю суму 14 березня але нічого не прийшло.
-
Сказать что я в шоке, ничего не сказать. За целый год словила 2 слота в один день, купила билеты и облом! Что за беспредел!
-
Дякую!!!
-
Знаєте на що схожа ця ситуація зі слотами, на ситуацію з прильотами в рідному місті "а куди прилетіло в який район? - та мовчіть вже бо руся в чаті". Так ото і тут "ну що хто зловив який час? - та яка різниця, все сіре!"
-
Завозять з України це фуд апарат на нього дають UL сертифікат , цього достатньо для митниці Канади чи треба ще якісь документи?І які збори за нього потрібно буде заплатити?
-
Ну, чи якась проблема у вас із банківським рахунком. Мені на TD Bank сьогодні прийшло.
-
Ви його більше слухайте... Він такого вам розповість🙈🙈🙈🙈
-
Могло ще бути таке, що вони відправили вам чек на фізичну адресу.
12 Jan 2024, 17:45
460842/466958
4 minutes ago