PR CUAET
-
User Кристина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Так
-
User Мария Назарян has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Мария Назарян has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
У мене була така теж ситуація я писала заяву щоб вони його анулювали і висилала в посольство , бо вони не зможуть інший зробити
-
Користувача Марина було заглушено на 24 години через використання заборонених слів.
-
User Марина Соболева has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Оберіть якусь з країн Європи. Наприклад в Ісландію літає Play. Переліт по 200€ в один бік, записатися можна без проблем
-
Я просто дивлюсь що вони тільки один тиждень кожного місяця роздають. Сподіваюсь що помиляюсь, але морально налаштовуюсь на квітень
-
Ну то ж типу добре
-
Дякую за розгорнуту відповідь.
-
Якщо до початку квітня не залишать нас.
-
Додам із свого досвіду. Я подавала з міграційним консультантом на ПР. Раніше, в заявці на Cuaet вказувала внутрішній український паспорт і свій і чоловіка. Отже на фед рівень по Pnp non EE теж вказувала внутрішній український паспорт і себе як головного апліканта і чоловіка.
-
Дякую за інформацію! Тобто якщо страхова компанія, що працює скажімо з scotiabank не погоджує перший внесок менше 10% то є шанс, що underwriter іншої погодить чи математика у всіх одна? Тобто щось там про 44% доходу. Дякую!