PR CUAET
-
Дякую пане Остапе за роз'яснення.
-
Можливо. Але ця програма не має прямого відношення до міжнародних конфліктів. Це не біженство і не protected person Це якраз програма в більшості для людей які давно і довго в Канаді і їх звідси вигнати було б не гуманно.
-
Без додатку процес евалюації не можливий тому додавати все по бакалавру
-
Ну є ті які тут давно живуть і до тої ситуації не мають жодного відношення
-
Доброго дня. Заповнюю заявку у wes, додаю диплом спеціаліста, виданий у 2016, проте додатку до нього немаю, лише додаток до бакалавра, який виданий 2015 року. Чи варто додавати додаток до бакалавра? дякую за відповідь.
-
Добре, дякую!
-
Як стати міграційним ліцензованим консультантом? Вимоги до освіти?
-
Дайте будь ласка контакти або посилання на них в інтернеті, дякую
-
Вони між собою не пов'язані, Можете просити виготиви дублікат в навчальному закладі або піти через IQAS
-
Це як Co-Op програма коли 80% Вашого навчання є практика
-
Я не знаю 🤷♀️ можливо в університеті, це всі документи, які я маю диплом спеціаліста і додаток до бакалавра
-
Вони через біженство зараз більше подаються, бо ж "не підтримують війну" :( і на жаль їм його дають без проблем
-
Феерично(
-
college-ic.ca/become-licensed/how-do-i-become-an-rcic-?l=en-CA англійська 9 балів CLB, навчання + професійний екзамен
-
Це Ви правильно відзначили у лапках їх мотив, тому що не хотіти йти помирати і не підтримувати війну - це зовсім різні речі. І після отримання біженства ця любов до раші вилізе знову 🤬🤬🤬
-
Дякую. Вот цікаво , знаю людину яка не навчалась в цих двух навчальних закладах… та міграційний консультант. … 🫤
-
На жаль. Ліберальна країна, всіх їм шкода. Тут хоч в очі нічого не кажуть а програма для Гази передбачає дозвіл на роботу як для ізраїльтян так і для палестинців, оце для мене зовсім не зрозуміло
-
В НОК коді для сантехніка вказано що ця спеціальність є compulsory trade college-ic.ca/become-licensed/how-do-i-become-an-rcic-?l=en-CA відповідно досвід роботи в Канаді без journeymen ticket або Red Seal Експрес Ентрі не зарахує
-
Де брать application number?
-
Богдана надзвичайно професійний адвокат. Супер людина. Щиро рекомендую!
12 Jan 2024, 17:45
46092/451833
4 minutes ago