PR CUAET
-
Добрий. Замовляв в тому році коли був background check
-
А можна контакти?
-
visa.vfsglobal.com/ukr/en/can/passport-submission Двохтостороння доставка курʼєром з відділення нової пошти в Україні. Зараз в процесі відправки паспорта моєї мами на вклейку цим способом. Єдине, платіж в 147.50 злотих оплачую я з канадського банку. З укр банку можна перерахувати злоті лише на карту банку іншої країни і лише з валютної картки (досвід з моно) Якщо я вірно зрозуміла, то по реквізитам не можна. Лише на карту фіз особи.
-
Доброго всім ранку, друзі поділіться time line хто скільки очікував на WP, сімейна заявка?дякую заздалегідь
-
Можете використовувати той самий
-
Підкажіть, будь ласка щодо пільгових категорій… тільки з першої лінії повинні бути на війні? Де можна знайти цю інформацію? Дякую 🙏
-
Щиро дякую ☺️
-
Така сама ситуація! Читала тут, що жінка їздила в консульство і так записали її дітей в чергу на пільговій категорії. Треба їхати в консульство і в живій черзі добитися запису для пільговиків
-
Родини військових, учасники бойових дій
-
Так, звичайно, напишу в групу обов’язково
-
В нас питали страхування. Взагалі дуже прискіпливий офіцер був, перевіряв всі документи, квитки на зворотній шлях, бронювання готелів. Декілька діб було без готелю, до планували зупинитися у рідних, то питав за запрошення, на що я відповів, що запрошення не обов'язкове, бо українці мають право знаходитится в ЄС до 3 місяців по біометричному паспорту- після цього пропустив. Я розумію, що вони намагаються уникнути напливу нових біженців, але дуже неприємний контроль.
-
Десь два місяці background check. Але я не був на comprehensive наскільки зрозумів. Просто черги такі