PR CUAET
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка. Заповнюю на сайті апостиль, потрібно ввести дані паспорта, де виданий і ким. Це ви писали дані українського паспорта ?
-
Можливо дурне запитання… але все ж таки спитаю… А якщо воює чоловік рідної тітки, чи можливі пільги? Дякую за відповідь
-
Велике дякую Iryna! УДАЧІ Вам
-
Скажите пожалуйста нужно нести ли фотографии с собой на подачу паспорта ребенку до 12 лет?
-
Так. Фото 10х15 см обов'язково (4х6 інчів). Матове. Білий фон. Одна штука
-
зараз отримує аор березень
-
Подскажите пожалуйста, у мужа на работе открыть RRSP аккаунт , туда ложит 50% работодатель и 50% снимают с мужа с каждого пей чека (определенная договорная сумма) и вот пришла т4 и там сумма в 85 боксе это я так понимаю все вместе и то что работодатель давал и муж верно? Больше же нечего не надо дополнительно ждать ? Когда захожу в кабинет RRSP там тоже есть receipt за 2024 год , вот немного запуталась так как сумма немного с receipt что в кабинете отличается 🤦
-
Я ввітчаї, декілька днів тому мені вдалось злови слот за три місяця попиток, і шо ви думаєте , сьогодні вони мені пишут що то був збій і мені скасували мій слот не надав іншого. Просто нам нажаль і спробуйте ще.😡😭 Перевірте може ще хто попав в таку сітуацію.