PR CUAET
-
Lilico
-
Вони всім цю ❌ несуть. Нажаль навіть адвокат не може вирішити деякі питання. Через те, що певні ТЦК просто принципово йдуть проти закону, і заради премії роблять все що завгодно.
-
User Лю Дильку has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
І чи є якась певна кількість днів для такого оформлення? Бо в мене вже пройшло 2 дні з моменту виготовлення🙈
-
Добрий день. Чи може зтомь надати посилання для оформлення доставки паспорта службою DHL? Буду вдячна, бо не можу знайти
-
Закордонного
-
Там в анкеті буде питання, що ви бажаєте продовжити: стаді, ворк чи стаді і ворк перміт разом. Обираєте третій варіант
-
Дякую за відповідь, у мене подача 26 листопада теж сімейна
-
Так це воно. Дякую. Записав дитину на огляд. Вартість 175$ до 5років дитина.
-
В мене диплом спеціаліста WES кваліфікацію видав- Master's degree.
-
Я писала до посольства, консульского відділа в посольстві та конгресу укр в Канаді Три адреси по черзі: [email protected] [email protected] [email protected] У перші дві установи після пояснення ситуації просила все ж таки мене прийняти, або відшкодувати витрати на квитки, т я відміна відбулася не через мої дії До конгресу писала подібне як навели вище: що система єконсул не працює коректно і люди мають чекати роками, що неприпустимо і просила якось звернути на це увагу або посприяти Ще люди писали до міністра закордонних справ, але не знаю чи має це сенс, бо хіба він не знає🤷♀️
-
Добрий день. Друзі, підскажіть будь ласка, хто що знає. Що з Едмонтоном?? Туди хоч хтось записан? Коли брали слоти? Скільки часу тиша зі слотами там? Коли вони будуть? Дуже дякую 🙏
-
Трошки інформації.. Оновив резерв вчасно .. Паспорт отримав в Канаді. Повістка чи якась...прийшла на українську адресу. Брат зібрав підписи у сусідів -що я не живу в Україні і т.д.( ваше ОСББ може дати цей документ). Пішов в ТЦК .. А там - треба приїхали до них особисто . Повістки і так будуть приходити ( навіть якщо адреса канадська,тому що за кордон не можуть відсилати ). Кажуть або звернутися в консульство 😁😁😁 - їм пояснюєш ,що вже паспорт отримав за кордоном,без толку . Суть - все залежить від ТЦК і всюди все по різному. Кузин ,коли таку справу приніс до нього більше повістки не приходять .