PR CUAET
-
Добрий день.Можливо у когось є якась інформація/інструкція як надіслати дозапит документів був (чоловіку треба мілітарі форму відправити) до вже оформленої заявки на wp
-
Я вас понимаю как никто🤗
-
В Эдмонтоне давно не выкладывают, и еще как минимум месяц не будут. Слоты разобраны до середины октября (это видно по календарю, а как на самом деле неизвестно). Осенью было открыто на полгода, потом они еще по вторникам открывали и все - все можно найти в этом чате
-
Суть запитання у тому, що чи можлива повістка тим у кого немає даних в резерві, тому що нема обліку - то по суті не знають про тебе. А якщо є повістка то має бути облік з порушенням.
-
Я ще буду робити скріни з єконсул Де видно як працює система Навряд це допоможе, але це хоч якісь докази
-
У нас на 7 дней позже Есть надежда, что уже весной получим порталы 😅
-
7 ноября
-
На скільки я люта , що вже для дитини буду думати оформлювати документи на вихід із громадянства України , якщо продовжиться це знущання з отриманням закордонного паспорта.
-
eligibility когда было?
-
Ну, мне сегодня сгенерировали - You passed the medical exam. Довели людей до горячки :) То была строчка, то пропала - уже радость неземная) Теперь пасс появился! Праздник больше, чем Новый год) Поделитесь, плиз, у кого сколько от passed the medical exam до портал 1 времени пройшло. Пы.Сы. Подача 17 ноября.
-
Зрозумів. Дякую!
-
www.youtube.com/watch?v=DAcp7IlMGkU
-
зарахування медицини це проміжний етап. потрібно рахувати від eligibility. в середньому це 6 місяців до P1
-
Это не сегодня появилось у вас в кабинете, а вчера. Медицину они все время засчитывают завтрашним днем. Я вчера вечером тоже увидела Medical Passed, подача как и у вас 17.11.2023
-
Можлива з дуже високим %
-
Та будь-який кур'єр може натупити. Мені, наприклад, FedEx замість Канади, посилку в США відправив і загубив її там
-
На це ж теж треба слот😅
-
А как это сделать?
-
На разі справи щодо виходу з громадянства президент не розглядає - до закінчення воєнного стану.
-
Так. Пересилає.
12 Jan 2024, 17:45
461127/466923
less than a minute ago