PR CUAET
-
зарахування медицини це проміжний етап. потрібно рахувати від eligibility. в середньому це 6 місяців до P1
-
Это не сегодня появилось у вас в кабинете, а вчера. Медицину они все время засчитывают завтрашним днем. Я вчера вечером тоже увидела Medical Passed, подача как и у вас 17.11.2023
-
Можлива з дуже високим %
-
Та будь-який кур'єр може натупити. Мені, наприклад, FedEx замість Канади, посилку в США відправив і загубив її там
-
На це ж теж треба слот😅
-
А как это сделать?
-
На разі справи щодо виходу з громадянства президент не розглядає - до закінчення воєнного стану.
-
Так. Пересилає.
-
Ну, что ж Оксана, как минимум нас с вами не забыли, и пока даже не перескочили :)
-
Дякую. Тоді треба вже ловити, щоб черга була не така , як на право мати паспорт України😂
-
На сайті є інформація. Але якщо просто то пишете довільне клопотання про пересилку паспорта і відправляєте в консульство в конверті. Додатково вкладаєте конверт з зворотньою адресою і штрих-кодом для відстеження.(Щоб паспорт відправили)
-
В мене в кабінеті спосіб доставки форми - онлайн. Не знаю, чи мені по пошті пришлють, десь би в кабінеті мав знайти Давно вам прислали ту форму?
-
одиничні випадки 1-2 місяці від eligibility. більшість аплікацій це 4-6 місяців триває background check
-
Добрый день ! Подскажите пожалуйста если по гуманитарной программе прошёл Криминалку какие дальше их действия ?
-
Підскажіть будь ласка у кого є контакт до New Brunswick щодо пошук робота і арендувати житло
-
А якщо є лише копія і фото ….
-
Видача Порталів більш менш працюють від дати подачі, а не від еліджибілиті. Тому іноді виходить таке, що дехто отримує Портал через 7 місяців від еліджибілиті, а дехто через 1-2 місяці, саме тому що дата подачі у них в один день, або із різницею у пару днів
-
Якщо ІПН був отриманий дитиною , то треба надати. Якщо не отримував, то зроблять без ІПН.
-
Це не так. Якщо би було від дати подачі то дати були би підряд а вони постійно різні бо еліджибиті давали по різному. Але щвісно є і виключення коли людина отримує портал раніше наприклад за 4 місяці а не за 6.
-
Подивіться статистику, у цьому місяці є ті хто отримали Портали у кого еліджибілиті у серпні і у грудні, тому що подали заявки вони із 12 по 16 листопада 2023. Звісно бувають виключення як і у всіх етапах
12 Jan 2024, 17:45
461139/467369
2 minutes ago