PR CUAET
-
Привіт. Хто зміг оформити дитині паспорт в Едмонтоні 18 років (приїхав у Канаду коли було 15 років) з таким повідомленням у резерві + - Ми не знайшли інформацію про вас у реєстрі Оберіг. Скористайтесь послугою "Виправити дані онлайн" або зверніться у ТЦК
-
Я знаю, що ви жили не Україні , а в Європі і у вас було , скоріш за все зовсім інше обґрунтування чому вам потрібно залишитися жити в Канаді. Тому ваша ситуація може абсолютно не підходити для інших ситуацій. Якщо, я наприклад, обґрунтувала тільки чому мені не можна повертатися в Україну і не мала ніяких документів з Європи, то чому мені, людині на самозабезпеченні не можна поїхати за тим же паспортом чи відпочити в Європу? Ми ж не на біженство подалися. І як виявилося навіть з біженством можна їхати
-
Я б вам все-таки радила знайти той пост і побачити, хто його опублікував, а не писати, що на 100% впевнені, що то я. На цьому безглузді балачки з вами я краще закінчу. Якщо у вас поганий день, це не привід виливати свій негатив на інших. P.S. взагалі за які довідки хто де сперечався чи взагалі обговорював? Я щось пропустила?
-
Балаган розводите ви.Не знаю,чрму вас досі не забанили.Але це , звичайно,адмінам вирішувати.
-
Подивився хронологію. Були дати 1листопада. 3 листопада 4 листопала 5 листопада 8 листопада 11 листопада Більше всього 8 і 11 листопада Причому тільки перші 3 дні були підряд а потім почали зявляться 8 і 11 листопада. І мені здається ви робите ту саму помилку що і люди які дивляться на дату аор якщо почали давати 16 листопада то це ВЗАГАЛІ не означає і що попереднім датам вже дали портали і так само це не може бути підтвердженням теорії що дають портали по порядку бо інакше виходить що ви записали у загублені усіх кому досьогодні не дали портали а це не так.
-
Доброго дня, хто знає що треба оновлювати коли отримаєш новий продовжений ворк перміт?
-
Доброго дня всім. Намагаюся оформити дитині 14 років visitor visa. В списку потрібних документів видає, що обов'язково підгрузити доказ фінансів та legal guardianship. Підчкажіть які доки туди підгружати?