PR CUAET
-
Доброго дня, хто знає що треба оновлювати коли отримаєш новий продовжений ворк перміт?
-
Доброго дня всім. Намагаюся оформити дитині 14 років visitor visa. В списку потрібних документів видає, що обов'язково підгрузити доказ фінансів та legal guardianship. Підчкажіть які доки туди підгружати?
-
Доброго дня всім. Намагаюся оформити дитині 14 років visitor visa. В списку потрібних документів видає, що обов'язково підгрузити доказ фінансів та legal guardianship. Підчкажіть які доки туди підгружати?
-
Доброго дня підкажіть будь ласка .хочу зереєструватися на слот а мені пише сервіс не доступний .
-
То все? Дякую
-
Ви взагалі перевели розмову із сірого на мʼяке. Ви спочатку сказали, що головне коли людина отримала еліджибілиті, а не дата подачі, на що я вам навела статистику із нашого чату, хто отримав Портали. Ніде я не казала, що ось усі хто подавався у ці дати повинні були отримати Портали. І далі ви почали уводити розмову у бік. Те що ви не вмієте визнавати помилки у своїх припущеннях, це вже давно відомо
-
Доброго дня, якщо у вас 0 дохід то ви і самі може подати декларацію через wealthsimple tax наприклад
-
Ок дякую
-
Вітаю у групі Відчаю та болі!! Слот- це колесо фортуни, можна лапати довго і не спіймати жодного. А можна спіймати і його скасують через збій у консульстві.
-
Водійське посвідчення ще на півтора року дійсне
-
Привіт усім! В мене виникла проблема зі створенням другого EE CEC акаунту. Писала вище, що дали номінацію від провінції, але анкета валідна лише до 18 березня. Мені пані Марія дуже влучно порадила створити новий. Проте виникла проблема: я не можу цього створити в поточному акаунті, щоб створити новий не маю другого банківського акаунту. Вихід лише ключ для авторизації робити. Що робити в такому випадку? Withdraw поточну анкету, на яку вже прислали номінацію та усе на ново в цьому ж акаунті робити, чи все ж якось робити новий акаунт та там вже аплікацію для EE CEC створювати? Бо зараз така опція відсутня зовсім та не хочу наробити шкоди.
-
Я його знайшов . При спробі зареєструватися на нього пише що сервіс не доступний я можу зареєструватися в других країнах ну не в канаді