PR CUAET
-
Доброго дня, якщо у вас 0 дохід то ви і самі може подати декларацію через wealthsimple tax наприклад
-
Ок дякую
-
Вітаю у групі Відчаю та болі!! Слот- це колесо фортуни, можна лапати довго і не спіймати жодного. А можна спіймати і його скасують через збій у консульстві.
-
Водійське посвідчення ще на півтора року дійсне
-
Привіт усім! В мене виникла проблема зі створенням другого EE CEC акаунту. Писала вище, що дали номінацію від провінції, але анкета валідна лише до 18 березня. Мені пані Марія дуже влучно порадила створити новий. Проте виникла проблема: я не можу цього створити в поточному акаунті, щоб створити новий не маю другого банківського акаунту. Вихід лише ключ для авторизації робити. Що робити в такому випадку? Withdraw поточну анкету, на яку вже прислали номінацію та усе на ново в цьому ж акаунті робити, чи все ж якось робити новий акаунт та там вже аплікацію для EE CEC створювати? Бо зараз така опція відсутня зовсім та не хочу наробити шкоди.
-
Я його знайшов . При спробі зареєструватися на нього пише що сервіс не доступний я можу зареєструватися в других країнах ну не в канаді
-
Наскільки я знаю, що консульства брали на облік до липня 2024 р. ( два місяці) до кінця обов'язкового терміну подачі своїх данних до Резерв+. Проте спробую дізнатися. Дякую.
-
Треба буде завантажити копію Свідоцтва про народження, де ви будете вказані як матір. Також варто написати спонсорський лист, у якому поясните, що берете на себе відповідальність за всі витрати дитини. Ще бажано взяти довідку з вашої роботи. І в Funds надати виписки з ваших рахунків, довідки про рух коштів на ваших картках за останні 4 місяці, paystubs, тощо (щось, що покаже офіцеру, що у вас достатньо грошей, щоб утримувати дитину). Можна ще для впевненості написати лист-пояснення про ваші фінанси та ще раз зазначити, що ви відповідаєте за всі витрати дитини. І обов’язково всі документи, якщо вони не англійською/французькою, мають бути з перекладом
-
Одне з найчастіших питань, яке нам задають - це “Які у мене гарантії, що я отримаю свої кошти?” Ми розуміємо, що довіра є ключовим фактором у фінансових операціях. Саме тому ми працюємо прозоро та відповідно до суворих фінансових регуляцій Канади. Ось чому ви можете бути впевнені в безпеці своїх коштів: ✅ Ліцензована та регульована діяльність – IG Inc. зареєстрована як фінансова компанія (Money Services Business – MSB) у FINTRAC – Фінансове управління звітності Канади. Це означає, що ми працюємо в рамках закону та дотримуємося всіх вимог щодо фінансової безпеки. ✅ Офіційний договір – Кожен клієнт укладає договір з нашою компанією. Договір має юридичну силу, що зобов’язує компанію виконувати всі взяті на себе зобов’язання та гарантує безпечне опрацювання ваших фінансових операцій. ✅ Корпоративний банківський рахунок – Ми здійснюємо виплати тільки через офіційний банківський рахунок компанії в Канаді, а це означає прозорість та повну відстежуваність транзакцій. Не працюємо з готівкою. ✅ Сувора кримінальна та фінансова відповідальність – У Канаді шахрайство з фінансовими операціями карається надзвичайно жорстко. У разі порушення закону нам загрожує: • Втрата ліцензії FINTRAC та права здійснювати будь-яку фінансову діяльність. • Штрафи до 2 мільйонів доларів за порушення фінансових регуляцій. • Тюремне ув’язнення строком до 5 років для відповідальних осіб. ✅ Можливість тестового переказу – Якщо ви сумніваєтесь, ви можете зробити невеликий тестовий переказ (наприклад, 1,000.00 - 2,000.00 USD), щоб переконатися в надійності процесу перед відправкою більшої суми.
-
Це часте явище, що сервер не доступний, або слотів немає вже до кінця вересня 2025 року. Дивитися на слоти краще з понеділка по пʼятницю час 5 pm по Торонто. А ще краще міняти час на київський в ноутбуці.(це 24 год ніч)
-
Супер, дуже дякую
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠 🔠🔠🔠🔠🔠 Друзі, якщо Ви думаєте про зміну кар'єри та хочете працювати онлайн, є вакансії у Tравел агентстві (www.Gloriatravel.ca). Ви маєте можливість пройти місячну школу, отримати сертифікат і почати повноцінно працювати онлайн в агентстві Gloria Travel. Лінк на реєстрацію: docs.google.com/forms/d/11bnIEnMgw1tnGAoMABsVR6KuZC4qugmGuGyio21fLOw/ #gloriatravel. #реклама