PR CUAET
-
Супер, дуже дякую
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠 🔠🔠🔠🔠🔠 Друзі, якщо Ви думаєте про зміну кар'єри та хочете працювати онлайн, є вакансії у Tравел агентстві (www.Gloriatravel.ca). Ви маєте можливість пройти місячну школу, отримати сертифікат і почати повноцінно працювати онлайн в агентстві Gloria Travel. Лінк на реєстрацію: docs.google.com/forms/d/11bnIEnMgw1tnGAoMABsVR6KuZC4qugmGuGyio21fLOw/ #gloriatravel. #реклама
-
Доброго дня, підкажіть хто знає. Ми з дружиною подалися на нові паспорти, вони вже виготовлені. Ми хочемо замовити DHL доставку. Нам можна зробити одне замовлення у DHL? Чи потрібно робити 2 окремих замовлення? На сайті курєра є опція додати "Ще одного власника паспорта і номер заяви". Дякую
-
Доброго дня, підкажіть хто знає. Ми з дружиною подалися на нові паспорти, вони вже виготовлені. Ми хочемо замовити DHL доставку. Нам можна зробити одне замовлення у DHL? Чи потрібно робити 2 окремих замовлення? На сайті курєра є опція додати "Ще одного власника паспорта і номер заяви". Дякую
-
А в консульство тоді одним мейлом (скажімо з мого) вислати 2 заяви від нас обох. Правильно?
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr @VladKnsh Гарних усім вихідних 😎
-
У вівторок буду в консульстві, напишу як пройшло
-
Підкажіть, будь ласка, як в WES підтвердити диплом для іміграції, якщо вже вже зроблена евалюація для ліцензування. Чула, що є спрощена процедура для таких випадків, але не знайшла інформацію на сайті.
-
Доброго дня. Скільки Ви чекали на біометрію після подачі заявки на ПР по гуманітарній програмі?