PR CUAET
-
У вівторок буду в консульстві, напишу як пройшло
-
Підкажіть, будь ласка, як в WES підтвердити диплом для іміграції, якщо вже вже зроблена евалюація для ліцензування. Чула, що є спрощена процедура для таких випадків, але не знайшла інформацію на сайті.
-
Доброго дня. Скільки Ви чекали на біометрію після подачі заявки на ПР по гуманітарній програмі?
-
Доброго дня. Хтось їде в Едмонтон в понеділок 17 березня і має одне місце?
-
Привіт. Через скільки приходить запрошення на біометрію?
-
Доброго дня, а підкажіть, будь ласка, для CBB, які 3 документи зазвичай можно додати як proof for primarily responsible for the care and upbringing of the child - справку зі школи - я попрошу - a registration form or a receipt from an activity or club - є а який 3й документ можна ще додати?
-
Доброго дня. Хто останнім часом подава на Візитор або Стадіперміт на дітей і отримав їх? Скільки часу чекали на рішення + доставку?
-
Наприклад?
-
Ну ліз агрімент я додаю до proof that you resided in Canada, а потім мені ж потрібно додати 3 документи для proof that I am primarily responsible for the care, тобто я можу 2 рази додати один і той же документ?
-
Добрый день вы знаете заметил такую закономерность. Попросили они меня выслать свидетельство о рождении свого брата( через которого я подаюсь) и в тот же день когда я отправил им письмо на Irrc secure account высветилось что you passed medical exam и дата та которая я отправлял свидетельство так к слову
-
Я вже 2 тижні чекаю ☹️
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка ви отримали якусь відповідь про те як виготовити паспорт дитині 18 років коли не стоїть на обліку ?