PR CUAET
-
Я вже 2 тижні чекаю ☹️
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка ви отримали якусь відповідь про те як виготовити паспорт дитині 18 років коли не стоїть на обліку ?
-
Після ІтА - обовʼязково
-
Вообще нет смысла ориентироваться на чьи-то таймлайны Много различных факторов влияют на кейсы,так шо просто ждать
-
Pal 5 сентября ,FD до сих пор нет 😅
-
Що там?
-
В його ініціативах не було сказано про категорії Поточні категорії - це професії з нестачею кадрів, тому їх наврядче змінять , поки категорія не наповниться. Перші категорії було запроваджено травень- червень 2023
-
Вітаю, чи правильно що (NOC 14200 це TEER 3? Мені імміграційний консультант казав що teer визначається другою цифрою ноку.
-
Є ліз агрімент, там є його імʼя, на іммунізейшен кард є його імʼя та адреса, є виписка за оплату його гуртків в community center
-
Можна зробити інший аккаунт через login & password screen (email & password).
-
Дивно що Гугл показує теер 3.
-
14200 - Accounting and Related Clerks: Broad Occupation Category 1 - Business, finance, and administration occupations. TEER 4 - Occupations usually require a secondary school diploma; or several weeks of on-the-job training. Major group 14 - Administrative and financial support and supply chain logistics occupations. Sub-major group 142 - Financial, insurance, and related administrative support workers. Minor group 1420 - Financial, insurance, and related administrative support workers.
-
Ви знаєте, я все ж сподіваюсь, що вони «розрулять» це і приймуть тих, кому відмінили🙏🏻 Бо це не те саме, що просто відсутність слотів Ми всі отримали підтвердження, після чого частина людей замовила квитки, це вже великі витрати, навіть якщо це 20 людей Плюс, ніде в умовах не сказано, що вони просто так можуть відмінити (окрім випадків, коли людина не підтвердила) А офіційна скарга, якщо ще й не одна,-це завжди проблема, незалежно від обставин і відносин з начальством і т д Не потрібно воно нікому Тому сподіваємось на їх розуміння, людяність та мудрість у прийнятті рішень🙏🏻
-
Перевіряйте офіційний сайт, не гугл. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/find-national-occupation-code.html