PR CUAET
-
Дивно що Гугл показує теер 3.
-
14200 - Accounting and Related Clerks: Broad Occupation Category 1 - Business, finance, and administration occupations. TEER 4 - Occupations usually require a secondary school diploma; or several weeks of on-the-job training. Major group 14 - Administrative and financial support and supply chain logistics occupations. Sub-major group 142 - Financial, insurance, and related administrative support workers. Minor group 1420 - Financial, insurance, and related administrative support workers.
-
Ви знаєте, я все ж сподіваюсь, що вони «розрулять» це і приймуть тих, кому відмінили🙏🏻 Бо це не те саме, що просто відсутність слотів Ми всі отримали підтвердження, після чого частина людей замовила квитки, це вже великі витрати, навіть якщо це 20 людей Плюс, ніде в умовах не сказано, що вони просто так можуть відмінити (окрім випадків, коли людина не підтвердила) А офіційна скарга, якщо ще й не одна,-це завжди проблема, незалежно від обставин і відносин з начальством і т д Не потрібно воно нікому Тому сподіваємось на їх розуміння, людяність та мудрість у прийнятті рішень🙏🏻
-
Перевіряйте офіційний сайт, не гугл. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/find-national-occupation-code.html
-
www.facebook.com/share/1DwYXe2m14/?mibextid=wwXIfr
-
Друзі,підкажіть будь ласка,якщо я заїхала після березня проголошу року,то мені потрібно продовжити WP до кінця цього місяця ? Дякую 🙏
-
Нет,просто такие сроки Security даже еще не начали Info sharing passed Criminality in progress
-
Дякую, а то я вже не знаю що ще прикріпити
-
Хто може допомогти з евакуацією диплому з Філіппін?
-
Ви отримали аор?
-
Ми не працюємо з готівкою. Для здійснення переказу треба перевести готівку в криптовалюту - USDT. Ви можете скористатись будь-яким гаманцем, який Вам подобається та влаштовує, або у нас також є партнер - криптогаманець GIM. Його можна поповнити готівкою практично в будь-якому великому місті України (вони мають багато партнерських пунктів обміну валют, де це можна зробити, адреси вказані будуть в додатку). А далі вже маючи USDT - підписуємо договір і потім Ви переказуєте USDT нам, а ми Вам кошти з банківського рахунку компанії на Ваш банківський рахунок.