PR CUAET
-
Ми не працюємо з готівкою. Для здійснення переказу треба перевести готівку в криптовалюту - USDT. Ви можете скористатись будь-яким гаманцем, який Вам подобається та влаштовує, або у нас також є партнер - криптогаманець GIM. Його можна поповнити готівкою практично в будь-якому великому місті України (вони мають багато партнерських пунктів обміну валют, де це можна зробити, адреси вказані будуть в додатку). А далі вже маючи USDT - підписуємо договір і потім Ви переказуєте USDT нам, а ми Вам кошти з банківського рахунку компанії на Ваш банківський рахунок.
-
Вы это из ноутсов узнали?
-
Були люди з ноками 14400 або 75101, яких відбирали? Це shipper/receiver або material handler?
-
А я з Вами згоден. Тим паче на стадії бекграунду( перевірки вас після еджибіліті) все дуже індивідуально. Про Квебек я вже зовсім промовчу.
-
Скажіть будь ласка я все правильно зрозумів? щоб податись на новий паспорт закордонний. треба оформити запит на візит до консула через міністерство закордонних справ України. Як я дізнаюсь коли мені буде назначений час? щоб їхать до нього з документами?