PR CUAET
-
Підкажіть хто вже це проходив. Для бальної програми треба робити евалюацію (Якщо так то чи для того треба свідоцтво з 9 класу, чи лиш документи з університету) , чи достатньо просто переклад? Хто має контакти україномовних або франкомовних викладачів які готують до тесту з франсе, поділіться будь ласка.
-
+380678673107 Тарас @TarasExpres
-
The wage must be fair and equitable to the wage paid to Canadians and permanent residents. This is demonstrated by using the benchmark or providing proof of wages paid to Canadians and permanent residents (pay stubs for current employees; cannot be below the low wage for that region).
-
Добрий вечір. Переглядаю вимоги до JAL. Не можу зрозуміти. Мені здається була вимога про зарплату не нижчу за середню за NOC. А зараз я бачу не нижче за мінімальну. Чи я не там дивлюсь? www.saskatchewan.ca/residents/moving-to-saskatchewan/hire-a-foreign-worker/recruit-and-hire-workers-with-sinp/hiring-workers-for-permanent-jobs
-
зара дам лінк
-
був там в середу
-
Тобто мені для цієї програми достатньо мат переклад мого університетського останнього диплому, тобто спеціаліста і все?