PR CUAET
-
Маріана, з усією повагою до Вас - покажіть хоч одне моє повідомлення, де я хоч раз десь згадала, що не можна їздити. От чесно, ви просто не в настрої сьогодні? Чи завжди така?
-
На сайті консульства є вся інформація. Буквально кілька десятків сповіщень вище я про це писав.
-
Я замовляла два паспорти в одну посилку. Все прийшло в Едмонтон!
-
Ще раз - я декілька разів згадувала, що МЕНІ мій адвокат не рекомендує виїжджати. . Але чомусь після цього я бачу масу хейту, в тому числі від вас (адміна), бо начебто я заявляла десь колись, що не можна їздити за кордон.
-
Доброго дня. Яким чином повідомити, що WP не прийшов поштою. Погоджено було вже два тижні тому. Дзвонити? За яким номером? чи можна написати, на яку пошту? Дякую.
-
Хтось отримував листа з консульства про те що зявилися слоти? Взагалі є сенс сподіватися стояти в цій черзі?
-
Так,я отримувала.В січні стала у чергу,в березні отримала запрошення в Оттаву десь 10 го на 25 число
-
Дякую
-
Тоді перечитайте свої повідомлення . Може щось зрозумієте. Може не так просто люди нервуються
-
Авжеж
-
Там на сайті вказано,що якщо не прийде протягом скількохось тижнів(4 здається,не пам'ятаю точно- подивіться) тоді дзвонити чи писати. Ми чекали 3,5 тижні
-
Я стала у чергу в Оттаву і в Торонто.Запрошення прийшло тільки в Оттаву.Але я не підтвердила,бо спіймала слот в Торонто.Потім читала в групі ,що дівчина спіймала на цю дату.
-
Так само вже 2 місяці після порталу 2
-
А як ви стали в чергу в Оттаву. В мене така опція була тільки в Едмонтоні, де навіть календар не показує
-
Вибачте, але я не відповідаю за особисті проблеми кожного. І якщо когось так дратує те, що я написала, що мій адвокат рекомендує мені - то швидше за все, справа не в мені.
-
Рівно 3 тиждня!
-
А на яку годину у Вас був слот в Оттаві 25го?
-
Усі проходять новий медогляд?
-
Дякую! Хвилююся🤭. Ви нікуди не писали і не дзвонили, просто прийло листом в поштову скриньку?
-
ні. у більшості випадків зараховують попередній
12 Jan 2024, 17:45
461369/467035
10 minutes ago