PR CUAET
-
Дякую! Заспокоїли 😀
-
Как вы стали в очередь в Оттаву. Мне выдает только нулевые слоты и нет опции стать в очередь.
-
Перший раз в мене письмо теж було 6. Цього разу я використовувала складніші конструкції та слова конектори, але теж 6.
-
Хочу взнати чи приймае консульство Украини в Эдмонтонi громадяш якi живуть в Манiтобi на продовження паспорту?
-
Від подачі до надходження коштів рівно тиждень. Подача. 7 березня Експрес NOA. 10 березня Дірект депозіт 14 березня
-
вітання. у нас те саме: Подача. 8 березня NOA 10 березня Refund. 15 березня
-
а я говорю не про нотаризацию документа а про заверение подписи на документе, сделанное под присягой - и это возможно для данной декларации
-
Доброго дня, а які зараз заявки по даті подачі на цю програму отримують AOR?
-
О. Супер, вітаю!!!
-
Так. Ші читання давало легке, я дивилася ютуб тести
-
Мені потрібно було набрати 5. Більше я туди ні ногою
-
Я пробувала оцінювати письмо в ШІ і постійно було мінімум 8-9, але коли просила дати тест на 9-10 читання або спікінг, то ШІ давав набагато легший рівень, ніж на тесті. Коли робила reading та listening по тестах в ютубі то набирала бали по різному 8,9,10. На тесті мені попалася наукова стаття про приватизацію підприємств в Канаді з лексикою досить не знайомою мені і було важко вибрати відповіді. Проте listening був для мене більш зрозуміліший на тесті. Ще залежить від теми і слів які попадаються в тесті: якщо щось із знайомі вам сфери то легше зорієнтуватися. Це мій перший пробний тест Celpip. Якщо мені буде потрібно вищі бали то тоді треба підтягнутися🙂. При writing я використовувала всі можливі слова коректори і складніші конструкції, також їхні улюблені firstly, secondly, finally, however і т.д. але всеодно оцінили на 7.
-
всі 5 це те що мені потрібно також 😀