PR CUAET
-
так тільки вам треба зловити слот бо так просто туди неможна попасти почитайте час тут великі проблеми з цим
-
Я використовувала nevertheless, whatever, however, anyway, additionally, in addition, mainly, of course, because, besides, for example, on the one hand, one other hand. Може ще плюс кілька слів, вже всього не згадаю. Я не знаю рівень складності цих слів, бо не є професіонал.
-
А як є що?
-
Нічого там не треба підгружати
-
Доброго вечора.Чи знає хто, ми з чоловіком 6 місяців працювали на компанію.А потім відкрили свою партнершип.То нам треба подавати декларації окремо як наймані працівники а потім по фірмі, чи все разом?Дякую за відповідь.
-
Не можу зрозуміти , чи можна одночасно зараз продовжити візітор рекорд та візу дитині чи треба їх окремо робити?
-
Эта опция была в январе,сейчас не знаю есть ли.
-
для видачі нового паспорту тобто на зустріч з консулом треба слот. якщо продовження потребує консула то ви зрозуміли
-
по очереди
-
Підкажіть, будь ласка, а як податися як нерезидент, де взяти форми для заповнення?
-
А говорять, пишуть що для продовження паспорту не треба слотiв ,а жива черта!
-
Як по цьому відео… я так розумію це вже не актуально, можливо раніше можна було
-
Ок зрозуміла , тобто той optional document schedule 1 application for temporary residence не треба заповнювати ?
-
Ви подаєте все разом. Партнершіп подається по формі T2125 ( форма для self employed) розраховується у співвідношенні до частки володіння
-
Вы на основе T5013 заполняете T2125.
-
Дякую за відповідь. Намагались зробити самі через турбо такс бизнес, але не можу розібратися з формою Т5013(((((
-
Через програмне забезпечення але треба надсилати поштою або факсом
-
Ми подалися 19 березня. Поки тиша
-
schedule 1 это не виза. это background information. откройте его и вы увидите, что там
-
Добрий вечір. Може хтось зможе підказати Знаходимося в Канаді, подали в січні сімейну заявку на продовження Ворк пермітів,ще відповіді немає. В дитини в червні закінчується Ворк перміт і віза Але в травні потрібно полетіти в Україну. Як це можна організувати,щоб ще була можливість повернутися в Канаду? Я так розумію,якщо з України подаватися на продовження візи, це буде на загальних умовах і термін розгляду до 1 року?
12 Jan 2024, 17:45
461453/467387
2 minutes ago