PR CUAET
-
Наверное я дам больше. Подались на федеральный этап 6 ноября 23 года. Есть только AOR. До FD як до Києва рачки. Даже не знаю нервно смеяться или плакать 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
-
Вітаю. Маю таке питання. Маємо mortgage у RBC Эдмонтон на 30 років. Ставка 4,79 фікс на 3 роки. Взяли півроку назад. Зараз бачу що ставка падає. Як можна зменшити свою ставку, не чекаючи 3 роки? Чи взагалі це можливо? А також 2 питання . Житло за півроку зросло тисяч на 40. Чи можна якось зробити рефінансування, і ці гроші пустити на кредит на гараж або забор. Чула про таку схему, але не впевнена чи правильно це описую. Підкажіть будь ласка, хто може щось порадити. Дуже дякую.
-
Дякую. По Саскачевану повнолітня дитина з 18 р.тому я так розумію що для доньки мені потрібен стаді перміт.
-
Мені теж саме. Я чомусь так і очікувала, тому що дуже просто було це зробити. І у багатьох теж виходило.
-
я маю на увазі що я бачив, що UofT може робити ECA для медичних дипломів, але чисто з точки зору встановлення рівня освіти, а не спеціальності канадської. тобто не використовувати юзати такий асесмент будь-де, де потрібен специфічний NOC, але для це не всюди потрібно. і моє питання саме в тому, чи робив тут хтось таке ж з WES. бо вони на це питання не можуть відповісти і тупо кидаються посиланням на свій international degree preview tool.
-
Да это обидней всего)
-
У мене рівно місяць від зарахування медицини до порталу1( я таку схему і раніше бачила). Алє ділі все не по плану, бо звичайно портал1- портал 2 від 1 до 7 днів, а в мене вже 9😉. Ну і ecorp- теж лотерея від 10 до 90 днів.
-
22 міс це типу "обнадіювати"? ))
-
Дякую ☺️
-
Привіт,шукаю роботу в Едмонтоні. Канадського досвіду не маю. Шукаю будь-який графік, і будь-яку позицію. Маю досвід ,до Канади , це бармен та продавець консультант. Англійська на середньому рівні.Буду вдячна за будь-яку допомогу.
-
Але не на строки, а на кількість відмов :)