PR CUAET
-
Отак роблю все як тут написано, але не знаходить і не підтягує мою аплікацію. Спробувала різні варіанти введення данних, але не виходить. В чому може бути помилка? І що робити?
-
Хтось їздив робити паспорт в Валенсію через ДП Документ, чи приймають на подачу паспорта без місцевої прописки? Дякую.
-
Те кто заехал позже еще имеют длинные вп . Почитайте, тут все описано www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html
-
Доброго дня, порадьте будь ласка міграційного консультанта, хто спеціалізується по Алтберті. Богдану не треба рекомендувати, до неї потрапити просто неможливо 😥 терміново! Бо вже всі документи готові на подачу
-
Дп документ вообще не требует местной прописки . Это важно только для консульств
-
Приходить повідомлення на пошту чи як взнати?
-
Рекомендую Алекса. Дуже хороший спеціаліст. Працює з дуже складними кейсами
-
Так прийшло на пошту що є вільний слот
-
Дякую! Може і я дочекаюсь:)
-
Привіт.Можна. Потрібно їм відправити конверт в конверті. На одному твоя адреса. Конверти експрес
-
Як давно дали номер заявки? Я свою змогла знайти через десь місяць, може в цьому проблема. Можливо хтось зранку поділиться досвідом
-
Любі друзі підкажіть будь ласка, в анкеті на номінацію дата modified on змінилася але я нічого не змінював, що це може означати?
-
Порадьте будь ласка міграційного консультанта, бо я вже в розпачі, у всіх запис тільки на кінець квітня. А мені вже треба подаватись якомога скоріше
-
Ні, не знаю навіть як
-
А саму анкету відкривали?
-
А, так змінився(( я вже думала то офіцер заходив 😂 дякую за пораду вам !
-
Напишіть до Богдани Степаненко-Липовик на пошту info@mlis.ca. Там відповідає її помічниця, можливо вона знайде для вас місце якнайшвидше. Я так отримала консультацію на перевірку анкети менше чим за тиждень від першого контакту з нею.
-
Підкажіть будь ласка , чи реально взагалі зловити слот у Едмонтоні? Поділіться досвідом, якщо так
-
Зазвичай таке буває, коли заходиш переглянути саму заявку. Статус не змінився?
-
@OstapBosak
12 Jan 2024, 17:45
461558/467034
2 minutes ago