PR CUAET
-
Брату 15 років , продовжили на 4 роки
-
Але мені здається різниці немає
-
Якщо ви про AOR, то зараз розглядають 20-і числа вересня
-
Що таке МЗС і як до них писати листа?
-
Щиро дякую!🌷 А то я думала, що вона для того, щоб тільки новий курс додати. Доброго дня!
-
Можна подавати без цієї довідки
-
В мене також була та сама проблема. Вказувала Торонто, потрібно було Етобіко. Виправила помилку і одразу підтягнулася заявка в кабінет.
-
От дня до двух недель бывает сложно подвязать заявку. АОR есть? У спокойтесь на пару недель, потом подвяжете
-
У мене було місто не те. Спробуйте все звірити як вказували в аплікації при подачі
-
Рефінансування через брокера це вже платна послуга для покупця?
-
Доброго дня маю таке питання! Віза куает відкрита у 22 році у Канаді ще не був... Чи дають ворк перміти ще? І також за той час одружився...у жінки візи нема.... Чи можливо якось разом виїхати?
-
Міністерство закордонних справ. На офіційному сайті має бути форма для звернення громадян.
-
Доброго дня. Чи приймуть в Консульстві Едмонтон як що ми з Манітоби? Бо чув що посилають у Торонто але ми записані на чергу вже до Едмонтону
-
Чи є хоча б десь жива черга на виготовлення паспорта? Чи тільки по запису? Колись в Торонто була жива черга, правда мені тоді по живій черзі зайняло три дні, зараз не знаю як
-
У Вас же виїздне консульство якраз 15-16.03, може спробуєте?
-
Брокер зазвичай ніколи не бере гроші з клієнтів, його оплачує банк.
-
Дякую
-
Всім дякую за відповіді та поради! Буду спробувати знов пізніше.
-
1. 464000 2. 500000 3. 20% 4. 30 yrs.
-
3 місяці стою в черзі в усі 3 консульства, жодного слота не запропонували
12 Jan 2024, 17:45
461597/466914
4 minutes ago