PR CUAET
-
Хотіла запитати, а як довго чекали запит на біометрію? І запит на електронну пошту приходив вам? Запитую тому що два місяці тому прийшов запит заплатити за біометричний а сам запит її здати ще немає .
-
Добрий день. Подали заявку дитині на вклейку канадської візу у паспорт з середини Канади. Маємо діючий visitir record.Нашу заявку відхилили.Можливо хтось мав подібну ситуацію і підкаже що робити дальше.
-
Сooperators ще цікавіше 2 менеджери контакти якіх мені дали звільнилися включно з Юлією Ференетць. Третій сказав що у Альберті ця компанія не приймає нових клієнтів через офіси, треба дзвонити на гарячу лінію і там питати
-
Дуже дякую!
-
Підкажіть будь ласка у дитини закінчується visitor records , доньки 15 років я зможу їй продовжити visitor records і відкрити work permit ?
-
Так можете , бо ви ж не знаєте як довго буде розгляд. Маєте право поїхати у відпустку.
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, чи можливо поїхати з країни на декілька тижнів, до отримання піару? Я подавалась 10 місяців тому, писала їм імейл і отримала відповідь, що моя аплікація все ще в черзі на розглядання. Дякую
-
А де ви всю цю інформацію дивитесь ?
-
Дякую вам!
-
Ви не на візу подавались , а знову на visitor records. Вам про це і написали , що ви вже його маєте. З візою по visitor records складніше. Пошукайте в чаті , тут дієві схеми описували
-
З декларацією розібрався а куди завантажувати: «Provide a copy of the Educational Credential Assessment report for Immigration purpose.» ? При тому що всі дипломи і документи завантажено було одним файлом спочатку
-
@OstapBosak здравствуйте. вы меня удалили с телеграмма. я не могу вам писать. пожалуйста добавьте меня и напишите сообщение
-
Якщо коротко - так, можна. Трохи більше нюансів - у пошуці по слову "Квебек" в цій гілці.
-
EE цього не забороняє Головне не мешкати в Квебеці, бо тоді програма вам не підійде
-
От з другим і у мене запитання було. Писав в офіс aaip і вони відповіли , що якщо немає цього розділу , чекайте реквест від офіцера. Але це було місяці три тому. Може можна було той файл запихнути разом з декларацією і паралельно офіцеру на лист у відповідь відправити
-
Чи є хтось хто звертався до консультанту для федерального етапу після самостійного отримання номінації? Шукаю в кого позитивний досвід
-
Чи нормально якщо в Т4 вказано дохід не з 1 січня по 31 грудня. А з середини грудня 2023 по середину грудня 2024?
-
Смотрела, у меня она вообще странная эта Дия. Ни дипломов ни свидетельства нет.
-
І що після 3 місяців? У мене На лист треба написати до 21 березня.
-
Людина просто зібрала апдейти по чату тут або в гілці Хронологія
12 Jan 2024, 17:45
461643/466469
4 minutes ago