PR CUAET
-
Так можете , бо ви ж не знаєте як довго буде розгляд. Маєте право поїхати у відпустку.
-
А де ви всю цю інформацію дивитесь ?
-
Дякую вам!
-
Ви не на візу подавались , а знову на visitor records. Вам про це і написали , що ви вже його маєте. З візою по visitor records складніше. Пошукайте в чаті , тут дієві схеми описували
-
@OstapBosak здравствуйте. вы меня удалили с телеграмма. я не могу вам писать. пожалуйста добавьте меня и напишите сообщение
-
Якщо коротко - так, можна. Трохи більше нюансів - у пошуці по слову "Квебек" в цій гілці.
-
EE цього не забороняє Головне не мешкати в Квебеці, бо тоді програма вам не підійде
-
От з другим і у мене запитання було. Писав в офіс aaip і вони відповіли , що якщо немає цього розділу , чекайте реквест від офіцера. Але це було місяці три тому. Може можна було той файл запихнути разом з декларацією і паралельно офіцеру на лист у відповідь відправити
-
Людина просто зібрала апдейти по чату тут або в гілці Хронологія
-
Я би додав, що вони дають портали справді по даті у порядку зростання, АЛЕ спочатку дають тим хто раніше отримав еліджибиті. Наприклад вони дають портали 11-16 листопада з еліджибиті серпень. При цьому ті хто отримав еліджибиті у грудні і має дату подачі 11-16 листопада портали поки що не отримують.
-
Я би писав офіцеру на електронну з поясненням і паралельно відправив разом з декларацією і поясненням