PR CUAET
-
Все одно треба переклади і завірення копій
-
А,ви думаєте змінились вимоги? Не чула про таке,тільки на тому тижні спілкувались з міграційним,він казав по нашій спеціальності не нижче середньої
-
Тільки щось одне, що у вас по програмі вимагає. Або школа, або бакалавр, або спеціаліст. Краще найвищий ступень
-
Евалюація не треба. В чеклисті документів може бути шкільний атестат, може і не бути. Якщо ви вже знаєте французьку на В2 і вам треба підготовка до іспиту, то краще на французькою загугліть
-
Саме так
-
Никто вам с таким вопросом не поможет. Вы должны написать с какой вы провинции и больше данных о себе в соответствующую ветку
-
Я думаю тут скоріше було про те чи треба окрім диплома евалюювати попередні освітньо-кваліфікаційні рівні
-
Так, я розумію, просто переклади і завірення то ще та морока, тому, не знаю чи прям все треба чи достатньо атестат і дипломи бакалавр і спеціаліст
-
Закон про який Ви говорите ніколи не приймуть. Шоумени прийшли до влади і тепер і в політиці роблять шоу. Якби такий закон прийняли то українцям почали давати біженство закон заперечує існування прав людини п це як раз під гуманітарну програму добре лягає, хоча факт того що громадянин Україн мусить захищати Україну вписаний в Конституції
-
ну тут поки незрозуміло тому і кажу що треба міфі довбати
-
Легалізація і завірення копій то різні теми) Я як копії завіряв, то вибрав легалізацію в слотах. Але норм, пустили. В переліку евалюаціі досі ті самі організації для завіряння. P.s. Не маю наміру сперечатися, хотів би щоб люди уникали нежданчиків
-
Про біженство це прикрий факт, десь маю і цю статистику але щаразтне буду шукати
-
В мене з досвідом проблем не має. І листи зібрав. Але освіти трохи забагато.
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/zasvidchennya-dokumentiv
-
The standard benchmark used by the SINP for wages paid to foreign workers to ensure ethical recruitment is the National Job Bank’s Regional Median Wage for that occupation in Saskatchewan.
-
Підкажіть будь ласка, може хто знає. Ноки в списку НьюФаундленда що значать? Тільки по цих ноках можна за программою AIP подаватися?
-
Уряд Канади або провінційний уряд якщо говорити за провінційні програми. Тут можна глянути всі вакансії по канадському уряду www.canada.ca/en/services/jobs/opportunities/government.html тут по провінційному www.alberta.ca/government-of-alberta-jobs
-
Я тобі вже бажав успіху) Знаю чувака, якому реджекнули то. Тому тримаємо за тебе кулачки Але буде халепа, якщо копія не можна засвідчити і Квебек проситиме. Бо для бальної програми копії мають бути засвідчені як і для евалюаціі)
-
Пересилаю ваше повідомлення в відповідну вітку.
-
там в авторітіс є і укр нотаріус якщо що
12 Jan 2024, 17:45
46168/430432
4 minutes ago