PR CUAET
-
Напишіть листа в консульство з темою: «уточнення про запис», чи щось типу такого, щоб прочитали. В листі розкажіть, що відбулося і запитайте, чи могли б вони перевірити, чи є той запис, якщо немає, що зробити, щоб система пропустала.
-
В мене глянцеве фото було, ніяких питань з цього приводу не виникло. Едмонтон.
-
Salut tout le monde! Поділіться фідбеком з приводу TCF чи TEF хто вже успішно здав. Який на вашу думку ближчий до DELF? Ps( я здавала в свій час Delf) Merci à vous d’avance !
-
На Оттаву легше, і скоро той ажіотаж пройде вже
-
Щиро дякую за відповідь!
-
Бажано так, а якщо ні то хто задоволений роботою.
-
Вітаю! в мене студентка здала вже пробний тест, вийшла на рівень B1) за 8 місяців. все залежить від системності, мотивації і вашого настрою😉💫
-
💯 моё 2004 тоже светится
-
Доброго дня, все перепробувала. Як створити пароль для Апостиль?
-
Я задоволена, на номінацію подавала сама, але отримала цінні поради на консультаціях до цього. Перед подачею на федеральний етап брала консультацію application review, де по кожному пункту перевірили, кожен документ прикладений. Тепер залишається лише чекати результату)
-
Ні На піар здається окремо
-
А ні в кого не було випадків що зарахували біометрію попередньо здану? Здавали ж в 2022 і дійсна на 10 років. Що за бюрократія…
-
Скажіть будь ласка чи можна ще отримати work permit в аеропорту , по тих перших візах visitor що видавалися .? Попередньо одобреного електронного wp теж немає .
-
Продовжуйте паспорти поки не спіймаєте слот. За 2 місяці до кінця дії
-
Добрый день. Подскажите,пожалуйста. Муж работает в строительной фирме. Ездит каждый день на разные обьекты(от 40 до 80 км в одну сторону) . Можем ли мы списать расходы на машину,если работодатель подпишет форму 2200.
-
Приходить за 30 днів перше нагадування про запис
-
Я в четвер подала заявку на переоцінку. W6, S5. Після переоцінки W7, S6
-
Мені підняли письмо і говоріння на один бал після переоцінки
-
Кто знает как приходит запрос на подтверждение записи? У нас сегодня ровно 3 месяца до записи, но на почту ничего не пришло, и портал не работает 🙈
-
Доброго дня! Поки що не розумію, чи спрацює це? Кілька днів намагалась телефонувати в консульство, але телефон включає автовідповідач, ніхто із співробітників слухавку не піднімає, нажаль.
12 Jan 2024, 17:45
461697/466562
2 minutes ago