PR CUAET
-
фізичний лист з NOA та вказаними цифрами
-
Це імейл, чи фізичний лист?
-
нужно физически находится в стране 1 095 дней (3 года) за последние 5 лет. • Дни после получения PR считаются 1 к 1. • Дни до получения PR (по рабочей, учебной или туристической визе) считаются 0.5 к 1, но максимум 365 дней засчитают.
-
Хтось може знає коли дипломатична пошта в Торонто буде ??
-
@ProfTranslation1
-
Хтось літав в Мексику по канадській карті ПР без еТА?
-
Я заповнювала десь 5-6тижнів. Не кожного дня звісно, але часу пішло дуже багато. Я лише тиждень перевіряла😂 бо для нас Канада 5та еміграція. Хоч і їхали ми в лютому 22року з України. І подорожей і адрес так багато🙈 було щастя отримати аор і знати що заявку не повернули і заповнювати її ще раз не потрібно😂
-
Скажите, пожалуйста, был уже у кого-нибудь запрос о финансах, что именно они требуют показать?
-
Обіцяли кінець березня
-
Все окей з цим
-
Был у многих. Нужно показать ваши доходы или объяснить им на что вы живете.
-
Доброго дня. Я мав справу з цією компанією. Все було переведено швидко і згідно тих умов в договорі, які прописані. Головне надати усі підтверджуючі документи про походження коштів. Катерина- дійсно хороший фахівець. Рекомендую однозначно!
-
Дякую за теплі слова!:)
-
Через скільки часу ви отримали AOR?
-
Візьмуть
-
А до них можно дозвонитися ?
-
А богато людей говорять що там новый посол I провiнцiю Манiтоба не приймають
-
Доброго вечора! Фото на паспорт в Торонто посольство для дорослого треба брати з собою чи фотографують в посольстві? Дякую!
-
Submitted
-
Я подавала синові на новий паспорт. Він мав два діючих. Один зразу анулювали один залишили собі про що написали заяву що залишаємо. Нічого не потрібно було більше робити
12 Jan 2024, 17:45
461988/467922
40 minutes ago