PR CUAET
-
Дякую за теплі слова!:)
-
Через скільки часу ви отримали AOR?
-
Візьмуть
-
А до них можно дозвонитися ?
-
А богато людей говорять що там новый посол I провiнцiю Манiтоба не приймають
-
Доброго вечора! Фото на паспорт в Торонто посольство для дорослого треба брати з собою чи фотографують в посольстві? Дякую!
-
Submitted
-
Я подавала синові на новий паспорт. Він мав два діючих. Один зразу анулювали один залишили собі про що написали заяву що залишаємо. Нічого не потрібно було більше робити
-
Вже знайшла відповідь на своє питання вище😁
-
Доброго вечора, підкажіть, будь ласка, що треба робити спочатку: декларацію подати, чи створити акаунт в CRA? Якщо коротко - це перший наш досвід з податками в Канаді. Декларацію ще не подали. Намагаюсь створити акаунт - вибиває Error. 🤷🏼♀️
-
Це не ваша справа, вибачте
-
якщо новий паспорт отримувала в канаді, в ньому написано орган що видав 3CaN1 , то в заявіі писати що country /territory of issue це канада? я поставила канаду і воно видає помилку коли підгружаю форму
-
Дякую! Чому в Оттавi все отримували?
-
Я з Едмонтона в Оттаві отримував всьо ок було, але взнайте особисто в консульстві
-
Доброго вечора! Друзi ! Хто може знае як що живёшь в Манiтобi чи приймуть в Эдмонтонi на продовження паспорта? Дякую!
-
Варто спробувати :)
-
Да естественно, но продление вроде в порядке живой очереди в определённые дни если не ошибаюсь
-
Немного не корректно описываете пр статус, через пять лет вы продлеваете карточку, а пр вас может лишить только суд
-
З Німеччини тільки паперовим листом в мінюст, онлайн доступний тільки для громадян та тримачів дозволу на проживання з активованими онлайн-функціями
-
Но лучше наверное сначала позвонить что бы не ехать 1200 км?
12 Jan 2024, 17:45
462000/467002
4 minutes ago