PR CUAET
-
5,5 місяців
-
Добрий день, чи при заповненні заявки на пр треба вказувати що у мене є старий недійсний паспорт?
-
Привіт, у мене проблеми з travel history - при подачі на куает не вказав кілька виїздів, тепер відповідно в заявці на пр це випливе, думаю так багато в кого. Це треба якось пояснювати офіцеру, чи просто вказати на це, але без пояснення причини?
-
Я розумію, я помилилась. Я думала було досі безкоштовно. Тепер не бачу як доплатити, не можна редагувати чи навіть зняти заявку. От питаю може хтось був в такій ситуації
-
Так. 55 доларів до сплати податків
-
-
доброго вечора. самабмітила аплікацію ще в серпні і жодного руху по ній немає, крім листа в той самий день на пошту що application has been successfully submitted. я знаю що заявки розглядаються довго але мене лякає що з того дня так і не змінився статус досі
-
Ойой. Так. Успіхів вам і терпіння🥰
-
А коли ви подались?
-
Там треба галочку поставити навпроти секції, яку хочеш переоцінити. У мене за дві вийшло 115 доларів
-
Щиро дякую!
-
Теоритично може бути дозапит, тому при можливості додайте одразу. наприклад, листування з юристами, документи про судові обмеження тощо