PR CUAET
-
Нет, очередь не отменяется. Вы можете попробовать повторно встать в очередь и напишет, что вы уже там стоите. Во-всяком случае, у меня так.
-
Якщо хтось сьогодні зловить слот на 08.09 то дайте будь ласка знати о котрій ви то зробили. Щоб зрозуміти коли вони активують їх 😇
-
Треба VPN щоб був включений і Українській час на компʼютері?
-
Дякую
-
Дзвоніть, вони внесуть ту інформацію вручну
-
Да.
-
Будь ласка підкажіть що ви робите щоб оновилися нові дати? Я вже декілька разів оновлювала сторінку і навіть пробувала зайти інкогніто. Якщо я вірно розумію як це - інкогніто. Тобто я вийшла із свого кабінету і стала записуватись на візит але як тільки я додала для входу свій особистий ключ воно мене знову автоматично перемістило в мій кабінет і там знову остання дата 5 вересня.
-
Зараз показує тільки один день 8 вересня, сині недоступні. Перший раз коли зашла на календар о 0:0 по Канаді, видно було аж до жовтня, і у вересні один слот у п'ятницю 12 вер зайнято було і два слоти зайнято у вівторок. Тепер мені видно тільки один день 8 вересня і все.
-
А до чого vpn включати ?
-
продлевается не статус, тк он вечный, а карта. и то, если она нужна. без нее можно спокойно жить в канаде, она не нужна для жизни внутри канады. она нужна только лишь для того,чтобы сесть в самолет в канаду ничего пояснять не надо. если отсутствовал в канаде 4.5 года, то можно влететь в канаду и просто быть в канаде 2 года без выезда и потом подать на новую карту, опять же, если она нужна. а можно не подавать.