PR CUAET
-
Головне – відповідати вимогам перебування: Потрібно фізично перебувати в Канаді не менше 730 днів (2 роки) протягом останніх 5 років. Якщо ви не виконали цю умову, Канада може почати процес втрати вашого PR-статусу.
-
Куки чистили?
-
продлевается не статус, тк он вечный, а карта. и то, если она нужна. без нее можно спокойно жить в канаде, она не нужна для жизни внутри канады. она нужна только лишь для того,чтобы сесть в самолет в канаду ничего пояснять не надо. если отсутствовал в канаде 4.5 года, то можно влететь в канаду и просто быть в канаде 2 года без выезда и потом подать на новую карту, опять же, если она нужна. а можно не подавать.
-
Підкажіть будь ласка, коли надсилаєш заяву в консульство в Едмонтон , щоб доставили паспорт DHL , чи дають якусь відповідь, чи вже просто потім отримуєте трекінг номер від DHL?
-
А тест уже сдавали? Или без теста пришло?
-
Що робити щоб побачити останню оновлену дату? Куки чистила.
-
Сорти розібрали до 1am
-
Я обновляла полтора часа по очереди каждый слот и было сервіс не працює, ровно в 12:00 по Виннипеге уже заняты все
-
Коти саме на Едмонтон закидають? В котрій годині
-
Зловила на 8 версня 15:20
-
Все уже все заняты на 8 можете идти спать
-
Ви маєте на увазі,що кожен день слоти закидають на Едмонтон? Я ніяк не можу зловити🥹
-
Мене теж. Я пробувала але не пускає
-
Так, чистила. Нічого не міняється
-
Кожен день , але я про Оттаву
-
Цікаво коли вони викинуть слоти на інші дати вересня?
-
Вічного на цій землі немає нічого.
-
Теж самые
-
Тоже самое
-
Як так? Я ловила одночасно на ноутбуці і з телефону. Потім на секунду завис сайт і ОПА!!!!! Все зайнято 😡
12 Jan 2024, 17:45
462119/467029
2 minutes ago