PR CUAET
-
Доброго вечера , якщо заповнюю в одній анкеті на себе та чоловіка , і там є такий пункт : ви хочете поновити статус в Канаді ? Що відповісти потрібно так чи ні? Підкажіть будь ласка
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, что это "BIL"😳?
-
@Bungee7
-
Так они военник требуют. Если не слудил все равно военник есть
-
Біометрика - відбитки пальців
-
Якщо дозапросять, написати чого не служив. Самому ще реквест не приходив але в гілці по цьому розписав Остап що робити
-
Хто не служив просто пишіть none.
-
Вона є обов'язковою як в аплікації на візу так і в аплікації на ПР в секції Background information або формі 5669
-
Конечно вьехать можно если война закончилась. Через 3 месяца пр далут а втехать не сможет
-
Військовий квиток видають також тим, у кого була військова кафедра, яка не є службою.
-
Ну як в іншій гілці написали що воєнник це тим хто служив. Але я можу помилятись
-
Глянте на you tube - там є кілька покрокових заповнень. Мені допомогло.
-
Военник дают даже тем кто неслужил. После приписного обязаны военник дать
-
Приписное это и есть вместо военника. Сверху в шапке замIсть в/к
-
Ні, якщо зараз робити візу, то ніякого вп не дадуть у аеропорту. Тільки онлайн подаватись
-
А есть люди которым приходил запрос на документы эти и вы прошли дальше на следующий этап ?
-
Так ж написала що зайти треба
-
Дякую
-
Может и есть а что это меняет?
-
Спасибо Вам за ответ🌻. Значит я (а точнее моя мама) в ожидании 🙏🙏🙏🧘♀😴, потому что ещё ничего из этого не пришло😏 (имеется ввиду AOR или запрос на биометрию).
12 Jan 2024, 17:45
Post 46221 of 390810
4 minutes ago