PR CUAET
-
User Оксана has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Юлия Медведева has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Нажаль не спрацювало так
-
Чоловік вчора з 8.30 до 12.30 клацав і нічого. Просто "сервіс недоступний"
-
Привет. .Я исключал несовершеннолетнюю дочь из заявки от прошлого брака. Писал письмо с просьбо исключить ,пример письма сгенерировал в чате GPT. . Отправил на веб форм ,потом они мне прислали форму для заполнения Statuory declaration по-моему называется , я её заполнил ,распечатал и подписать её надо у нотариуса,сделал фото и отправил в IRCC. Ребёнка исключили из заявки без проблем. Удачи вам.
-
Добрий день. Подача 15.03.24 Манітоба, сьогодні отримала АОR і запит на біометрію. 2 дорослих і 2 дітей.
-
Черговий глюк. Чоловік вчора 3 години клацав і така сама помилка
-
User Виктория Щербакова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Я ще маю надію що мені відпишуться з приводу пільгової черги😵💫
-
Так не сьогоденний, але писали вище що треба звертатись до МЗС а не посольство з приводу слотів. Вот що вони мені відповіли.
-
Навчання почалося 4 вересня, а апрув стаді перміту прийшло аж 26 вересня, паперовий документ отримали аж після Нового року. Навчалися по ворк перміту виданому до 07.2023р. Але це вже на розгляд університету. Дитину моїх знайомих з аналогічною ситуацією в іншому університеті не допустили в вересні до навчання без стаді перміту - почали навчання лише взимку після того як отримали стаді перміт.
-
Було б добре якби прийняли всіх а то я відмінила свій старий слот і чоловіка в тепер каюся для чого так зробила 😭
-
Я ловила з Торонто на Оттаву в 6:59:57 натискала підтвердити і вибивало нажаль все зайнято
-
В мене по часу Оттави 8 число взагалі не показувало
-
Набор на удаленную работу на платформе Binance! 🔔 Немедленный старт! 💵 Заработок: Выплаты каждый день ! Опыт работы не требуется, проводится обучение! 📩 Как подать заявку: Отправьте немного информации о себе (+) в Личное Сообщение, и я расскажу все подробности.
-
Как долго у Вас занял процесс исключения из заявки?