PR CUAET
-
Печаль ( Тоже Виннипег ,пока 11 месяцев жду 😅
-
Щойно прийшов конфірмейшен від трп, буду розбиратися як відміняти🤣
-
Вітаю,підкажіть будь ласка який пункт більше підходить якщо людина має 3 роки училища після 9 класу?Намагаюся створити СЕС профіль і немаю однозначної відповіді
-
Aos non EE
-
Дякую вам за відповідь
-
Так, підтверджую, у мене так само було.
-
Добрий день) Хто ще чекає на Eligibility? Подача грудень 2023. Я подавалась 16.12.2023, біометрія 16.08.2024 І тиша.. телефоную до них, і відповідь одна, ми працюємо-очікуйте
-
🚨 RBC Mortgage Penalties Skyrocket The nation's biggest mortgage lender, RBC, just slashed its posted rates. If you are with RBC, you are likely stuck there until the end of the term. The same will occur with all major banks and credit unions soon.
-
так
-
Вітаю, а хтось займається з дітьми онлайн, 9р? Вона має два заняття на тиждень в школі, але хочемо спробувати додаткові, так як їй достатньо легко поки йде мова. Буду рада за рекомендації.
-
Доброго дня. Скажіть будь-ласка, чи нормально вважається, що ми подамо аплікацію на федеральний рівень, але у дитини візитор рекорд до 18 грудня 2025 року? я планую зробити новий паспорт і новий візітор рекорд, але після подачі на піар, тому що ті документи дуже довго будуть вироблятись. Дякую за відповідь
-
User Кира has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
ноябрь еще ждет)
-
це не є національним документом. це є свідоцтвом про народження, яке підкріпляєте у відповідне поле
-
Вибачте, а ви подавали з дітьми також? Якщо у моєї доньки з національних документів тільки свідотство про народження, це вважається national document? можу я його вказати? дякую
-
Добрий день, подача 9 грудня (для батьків), чекаємо..
-
Весь грудень чекає і ще й залишок листопада. По телефону вам еліджибиті точно не дадуть
-
Они могут поднять штрафы на уже действующие договора или это касается только новых?
-
Да ,в следующем
-
Так само. Подалась 8.12.2023
12 Jan 2024, 17:45
462398/464834
less than a minute ago