PR CUAET
-
🚨 RBC Mortgage Penalties Skyrocket The nation's biggest mortgage lender, RBC, just slashed its posted rates. If you are with RBC, you are likely stuck there until the end of the term. The same will occur with all major banks and credit unions soon.
-
Доброго дня. Скажіть будь-ласка, чи нормально вважається, що ми подамо аплікацію на федеральний рівень, але у дитини візитор рекорд до 18 грудня 2025 року? я планую зробити новий паспорт і новий візітор рекорд, але після подачі на піар, тому що ті документи дуже довго будуть вироблятись. Дякую за відповідь
-
User Кира has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
ноябрь еще ждет)
-
Вибачте, а ви подавали з дітьми також? Якщо у моєї доньки з національних документів тільки свідотство про народження, це вважається national document? можу я його вказати? дякую
-
Добрий день, подача 9 грудня (для батьків), чекаємо..
-
Так само. Подалась 8.12.2023
-
дякую
-
в формі ІММ 0008 є пункт з travel document number, а також national identity document number. тому я думала сюди вписати номер свідоцтва про народження
-
Доброго всім дня. Підкажіть будь ласка, може хто знає інформацію. З чоловіком розлучені, аліменти не плате. Іноді відправляє кошти інтераком, за місяць виходить десь до 300 доларів. В цьому році просить добавить дитину в свою податкову декларацію, каже що це ні нащо в мене впливать не буде. Але, якщо я вірно розумію, дитину подає тільки той з батьків, з яким вона проживає постійно? З дитиною він бачиться раз на два місяці. Всім дякую за відповідь
-
Дякую, я слідкую за групою, але інколи гублюсь в розмові і в роках які обговорюють . Вже почала хвилюватися що це може тільки я так..
-
Это касается всех контрактов. Поэтому я всегда говорю избегайте Больших Банков и Кредитных Союзов любой ценной Они зарабатывают не на ипотеках а на ШТРАФАХ!