PR CUAET
-
ноябрь еще ждет)
-
Вибачте, а ви подавали з дітьми також? Якщо у моєї доньки з національних документів тільки свідотство про народження, це вважається national document? можу я його вказати? дякую
-
Добрий день, подача 9 грудня (для батьків), чекаємо..
-
Так само. Подалась 8.12.2023
-
дякую
-
в формі ІММ 0008 є пункт з travel document number, а також national identity document number. тому я думала сюди вписати номер свідоцтва про народження
-
Доброго всім дня. Підкажіть будь ласка, може хто знає інформацію. З чоловіком розлучені, аліменти не плате. Іноді відправляє кошти інтераком, за місяць виходить десь до 300 доларів. В цьому році просить добавить дитину в свою податкову декларацію, каже що це ні нащо в мене впливать не буде. Але, якщо я вірно розумію, дитину подає тільки той з батьків, з яким вона проживає постійно? З дитиною він бачиться раз на два місяці. Всім дякую за відповідь
-
Дякую, я слідкую за групою, але інколи гублюсь в розмові і в роках які обговорюють . Вже почала хвилюватися що це може тільки я так..
-
Это касается всех контрактов. Поэтому я всегда говорю избегайте Больших Банков и Кредитных Союзов любой ценной Они зарабатывают не на ипотеках а на ШТРАФАХ!
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка хтось зловив слоти на паспорт у Оттаві ? Чи реально це зробити. Бо в Едмонтоні нереально(
-
Вы подписали что ваш штраф привязан к IRD и он зависит от Posted Rate, банк меняет это когда хочет и таким образом зарабатывает.
-
Доброго всім дня. Підкажіть будь ласка, може хто знає інформацію. З чоловіком розлучені, аліменти не плате. Іноді відправляє кошти інтераком, за місяць виходить десь до 300 доларів. В цьому році просить добавить дитину в свою податкову декларацію, каже що це ні нащо в мене впливать не буде. Але, якщо я вірно розумію, дитину подає тільки той з батьків, з яким вона проживає постійно? З дитиною він бачиться раз на два місяці. Всім дякую за відповідь