PR CUAET
-
Доброго всім дня. Підкажіть будь ласка, може хто знає інформацію. З чоловіком розлучені, аліменти не плате. Іноді відправляє кошти інтераком, за місяць виходить десь до 300 доларів. В цьому році просить добавить дитину в свою податкову декларацію, каже що це ні нащо в мене впливать не буде. Але, якщо я вірно розумію, дитину подає тільки той з батьків, з яким вона проживає постійно? З дитиною він бачиться раз на два місяці. Всім дякую за відповідь
-
Дякую, я слідкую за групою, але інколи гублюсь в розмові і в роках які обговорюють . Вже почала хвилюватися що це може тільки я так..
-
Это касается всех контрактов. Поэтому я всегда говорю избегайте Больших Банков и Кредитных Союзов любой ценной Они зарабатывают не на ипотеках а на ШТРАФАХ!
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка хтось зловив слоти на паспорт у Оттаві ? Чи реально це зробити. Бо в Едмонтоні нереально(
-
Вы подписали что ваш штраф привязан к IRD и он зависит от Posted Rate, банк меняет это когда хочет и таким образом зарабатывает.
-
Доброго всім дня. Підкажіть будь ласка, може хто знає інформацію. З чоловіком розлучені, аліменти не плате. Іноді відправляє кошти інтераком, за місяць виходить десь до 300 доларів. В цьому році просить добавить дитину в свою податкову декларацію, каже що це ні нащо в мене впливать не буде. Але, якщо я вірно розумію, дитину подає тільки той з батьків, з яким вона проживає постійно? З дитиною він бачиться раз на два місяці. Всім дякую за відповідь
-
Hello everyone, Could anyone guide me on obtaining a Ukraine police clearance certificate? I submitted my documents to the Ukrainian Embassy in Ottawa, Canada in November2024, but I haven't received any update yet. I applied through this link canada.mfa.gov.ua/en/consular-issues/5371-vitrebuvannya-informaciji-pro-nesudimisty-vid-kompetentnih-organiv-ukrajini
-
We also do not have AOR, applied on Dec. 9, 3023
-
Добрий день. Хто подавався на продовження WP буди в Україні. Поділіться досвідом
-
User Мария Назарян has been kicked from the chat because this user is in spam list