PR CUAET
-
І мені цікаво ,з одного боку це їх вина що так сталося але я думаю нічого вони не зроблять на нашу користь хоча чекаю також щоб сказали можете їхати здавати на паспорт.
-
Ок.ми вже з вами в особистих спілкуємось
-
Там є якийсь час коли в Оттаві викладають, наскільки памʼятаю 7 ранку по Києву, але там ловлять один/два слота в день… а бажаючих сотні
-
Дитина живе постійно з вами , він не має права добавляти дитину собі як eligible dependent, ви повинні показати в декларації що дитина з вами проживає. А то дивіться який він хитрий хочу собі отримати for eligible dependent amount. А то що він дає гроші нікуди то не притулишь, то нічого, бо не має рішення суду що він повинен сплачувати офіційно. Це просто ваші домовленості.
-
Дякую Вам. Я відмовила йому, він сказав що не буду додавати, але тепер в мене є підозра що все таки додав. Бо ми подаємо декларацію в одного бухгалтера, я подала їй свої документи ще тиждень назад, вона мовчала весь тиждень, а вчора запитала чи подав свою декларацію мій старший син. Але він вже повнолітній і не проживає зі мною і я його ні не вказувала. Тому не розумію чого вона про нього питає. Можливо вони щось крутять там. Я в цьому році перший раз подаю самостійно, та нічого не розумію 🫣
-
Це точно ,немає чіткої год коли ті слоти виставляють то в 17:00 то вночі ,знущаються як можуть