PR CUAET
-
Это вы просто по трекинг наберу отследили что оно дошло?
-
А конфирмейшен приходить на Мейл который вы указывали в анкете?
-
Сайт просто не працює
-
Я не можу на сайт консульства авторизуватися бо вибиває помилку
-
Спасибо большое за разъяснение ❤️
-
Це жах. Цей сайт писали якісь істоти з вадами розвитку. Бо інакшого пояснення немає. Окрім як знущання над людьми😭я не знаю скільки не спати до 1ї ночі, в надії щось спіймати, щоб потім ще й о 5й на роботу вставати
-
Ukrainian Family Reunification program Онтаріо
-
Тепер стаємо в чергу на eligibility ))
-
13.11 Submitted 27.06 Biometric 14.10 Eligibility 07.02 Medical exam passed 07.03 Final Decision 10.03 Portal 1 17.03 Portal 2 Ontario
-
Привіт, підскажіть будь ласка, якщо записатись на оформлення паспорта в посольство але в іншій країні, то чи можна оформити доставку в едмонтон? І якщо так, то як це зробити? Зразу при подачі паспорта, чи потрібно в едмонтоні в консульстві писати заявку? Дякую за відповідь
-
Та ж сама проблема 🙁
-
Так вони ж (продавці-помагатори) слоти і розбирають, мабуть працюють рука об руку з працівниками консульства. ПОПИТ НАРОДЖУЄ ПРОПОЗИЦІЮ. ПОКИ ЛЮДИ БУДУТЬ ЗГОДНІ ПЛАТИТИ ГРОШІ ЗА ТЕ ЩОБ ЇМ СПІЙМАЛИ СЛОТ, - ТО ДО ТИХ ПІР БУДУТЬ ПРАЦЮВАТИ ЦЯ КУРУПЦІЙНА СХЕМА. ЛЮДОНЬКИ, НЕ КОРИСИУЙТЕСЬ ПОСЛУГАМИ ПОМАГАТОРІВ! ЗРОЗУМІЙТЕ В КІНЦІ КІНЦІВ. ЗУПИНИТЬ ЦЕ СВАВІЛЛЯ ВІДМОВА ВІД ПОСЛУГ ТИХ ХТО ПРОПОНУЄ.