PR CUAET
-
З листопада минулого року вже не 20 а 24 год.
-
Але ж я зробив трансфер в грудні 2023 а гроші прийшли на fhsa в лютому 2024. І 31 грудня 2023 коли я розумів що гроші вже не прийдуть на FHSA у 2023му - я зробив додатковий котрібюшн на fhsa, тобто якщо я врахую той трансфер з RRSP то я вийду за межі 8000тис для 2023. CRA автоматично врахує штраф в цьому році?
-
Доброго дня. Хто знає хорошого імміграційного консультанта в Україні чи Естонії, який би допоміг з оформленням візи в Канаду для людини яка наразі знаходиться в Естонії?
-
Дякую, так як все роблять через Апостиль що мені сказати що мені потрібно?
-
Все что имеет такие этапы как: AOR, biometric, eligibility - не имеет привязанности к провинции. А все что ПОСЛЕ eligibility - имеет. Но это неважно, ведь по Квебеку и правда нет никаких движений. Нужно получить сначала CSQ. Но есть в группе люди которые его имеют и ждут более чем 7-8 мес. Скорее всего люди с Квебек привязаны к квотам. Время покажет. Но пока что и в правду никто не получит финального решения, ни с октябрьских , ни с ноябрьских заявок…
-
Встигли отримати? 🥹😍
-
Как долго нынче рассматриваются кейсы на трп+вп? Получили 11 февраля AOR, с тех пор тишина. ВП кончается 6 апреля 🙈
-
⚠️⚠️⚠️ 🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Date and time of round: March 17, 2025 at 15:33:36 UTC CRS score: 736 (Provincial Nominee Program) Invitations: 536
-
Доброго дня. Хто знає хорошого імміграційного консультанта в Україні чи Естонії, який би допоміг з оформленням візи в Канаду для людини яка наразі знаходиться в Естонії?
-
Так, CRA автоматично визначить перевищення внесків і нарахує штраф у розмірі 1% на місяць від суми перевищення за кожен місяць, поки воно існує. Це може бути враховано у вашому податковому розрахунку. Якщо перевищення внеску було ненавмисним, ви можете подати запит на відміну штрафу через формуляр RC4288. Але рекомендую ще зателефонувати до них і напряму уточнити інформацію.
-
Чатик, это позитивное решение или может быть и негативное?
-
Дзвоню останню годину і ніхто навіть трубку не піднімає