PR CUAET
-
При цих умовах, ви можете використовувати цю суму за депендента. Почитайте Schedule 5. Line 30400. В мене така ж ситуція, тільки дитина молодше. В минулому році файлила себе в Wealthsimple, воно мені це само врахувало.
-
Те саме. Що трапилося?
-
Воно не дає зайти
-
та я сижу и поверить не могу)
-
@Kristy123456789 [1099306711] попереджений (1 з 3). Причина: порушення П.8. Утримання від закликів до протестівю Повідомлення видалені.
-
How many hours count as full-time work There is no set number of hours per week that counts as 'full-time' work.However, your employer(s) must follow all provincial laws on overtime pay and time between shifts. If your program doesn't have scheduled breaks You can work up to 24 hours per week. Working more than 24 hours per week is a violation of your study permit conditions. You can lose your student status for doing this, and may not be approved for a study or work permit in the future. You may also have to leave the country.
-
У мене так само(
-
От це я і намагаюсь зрозуміти, це приходить в день подачі? Нас подавав консультант, і мені вона нічого не пересилала
-
Успіхів!!!
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠 🔠🔠🔠🔠🔠 Друзі, якщо Ви думаєте про зміну кар'єри та хочете працювати онлайн, є вакансії у Tравел агентстві (www.Gloriatravel.ca). Ви маєте можливість пройти місячну школу, отримати сертифікат і почати повноцінно працювати онлайн в агентстві Gloria Travel. Лінк на реєстрацію: docs.google.com/forms/d/11bnIEnMgw1tnGAoMABsVR6KuZC4qugmGuGyio21fLOw/ #gloriatravel. #реклама
-
Выше написали 26 января подача
-
😀😀😀🇺🇦😀🟣😀 на тему СПОНСОРСТВО. ✨Дата та час: 23 березня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO ✅Організатор вебінару: Телеграм-чат для новоприбулих українців у Канаді http://t.me/prcuaet ✅Спікер: ліцензований міграційний консультант Богдана Степаненко-Липовик License: # R707276 Email: [email protected] 💡Опис вебінару: Розглянемо важливі аспекти, пов’язані з отриманням посвідки на проживання в Канаді через спонсорство, а також детально ознайомимося з типами спонсорських імміграційних програм: - Спонсорство чоловіка/дружини/цивільного партнера; - Спонсорство дітей; - Спонсорство батьків; - Спонсорство для одиноких людей з постійним імміграційним статусом в Канаді; - Спонсорство осиротілих родичів. ❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/UMwnNP3hV3ZRwBjP8 #спонсорство #sponsorship