PR CUAET
-
AAIP керується тими самими правилами щодо вимог знання мови як і IRCC. One Skill Retake приймається лише для Economic Mobility Pathways Pilot. Для всіх інших програм, в тому числі і ЕЕ і PNP, One Skill Retake не приймається. Тому відповідь на ваше питання - ні, не можна.
-
Я це знаю, але я описала відповідь CRA, коли до них телефонувала. Ми з вами на одні курси ходили😜
-
Доброго дня панство . Маю питания стосовно медицини по новому PR ,а саме які послуги медицинськи лишились безкоштовні і чи будуть надавати бенефіти ?
-
Оце світ тісний😂 Я так зрозуміла, вони там самі не у всіх деталях розбираються
-
Залежить від: вашого балу, мінімального балу для виборки, категорії (чи то ЕЕ чи то якщо ви питаєте про ААІР, програми яка включена в виборку), частоти виборок, дати коли ви створили ЕЕ профайл (якщо попадете на tie-breaking rule)
-
Все индивидуально ,так что вопрос не имеет смысла )
-
Друзі, нарешті отримала сьогодні хочаб ноутс, через місяць і тиждень. Замовляла ноутс на екопр. Отримала ноутс на всю справу. Тепер питання, я отримала 40 сторінок написаних колонок. Це у всіх так, хто замовляв на всю справу? І там немає кінцевого строку по екопр. Написано справа in progress
-
Приходил пал с доп запросом в один день ,после этого 7 месяцев тишины уже 😅
-
Аплікація буде in progress допоки екопр не отримаєте.
-
Так а як мені записатися на новий загран паспорт ? Если я стою на резерве не на обліку
-
Хоча в інструкції, яку мені прислали, щоб підготуватися до медогляду було про те, що треба прийти з повним сечовим міхуром. А потім сказали, що пару місяців назад відмінили це, а інструкцію не поміняли.
-
Через ключ також не заходить
-
40 колонок? А шо там написано? "Понеділок, 9:48 a.m., офіцер подублався у носі і витер козявку об стіл"
-
Це ви самі для себе зробили? Або таке вам прийшло?
-
Кров, x-ray, і огляд лікарем
-
а що здавали?
-
Если до конца срока загранпаспорта осталось 3 года и вдруг сейчас я получу PR карту, мне её выдадут на 5 лет или на срок до конца действия загранника?
-
дякую
-
Если до конца срока загранпаспорта осталось 3 года и вдруг сейчас я получу PR карту, мне её выдадут на 5 лет или на срок до конца действия загранника?
-
Дякую. 🙏
12 Jan 2024, 17:45
462678/466032
less than a minute ago